Dragnea vrea să scape cu orice preţ de puşcărie şi ordonă amnistie şi graţiere. După el, potopul; consecinţele nu-l interesează

Liviu Dragnea, liderul PSD, a convocat consiliul național al partidului pentru a spune limpede  că vrea amnistie şi graţiere. Adică,  el vrea să scape de puşcărie cu orice preţ.

După o perdea de fum cu trădătorii din partid, asaltul asupra PSD, procurorii, duşmanii din UE, Iohannis trădătorul, Augustin Lazăr, presa cu epoleți, membrii serviciilor (nepatrioți), multinaționalele, Europa, statul paralel şamd, Dragnea a ajuns la singura chestiunea care-l doare de fapt cel mai tare şi le-a spus limpede liderilor PSD, dar şi aliatului Călin Popescu Tăriceanu: graţiere şi amnistie. Consecinţele nu par a-l interesa. Şi nici cum va proceda Viorica Dăncilă ca să-i facă pe plac.

De fapt, Dragnea nu se mai ascunde după vorbe, afirmând că, pentru el,  amnistia și grațierea, pe care, în realitate, o ordonă, nu reprezintă o blasfemie ori vreo bombă atomică.

Tot el lasă să se înţeleagă şi faptul că n-are nicio importanţă ce va spune CE.

Nu mă tem să vorbesc despre amnistie și grațiere, spunea Dragnea
Nu mai ezitați! Hotărâți-vă când și dacă!… Nu știu când, nu știu cum, dar PSD și ALDE au această obligație
Și pentru cei cu epoleți din presă, sau cei plătiți de Soroșică… Gășiți ceva, printr-o decizie a CCR sau ceva, care să spună „aceste acte normative nu sunt aplicabile lui Liviu Dragnea” și închideți subiectul, afirma Dragnea.

Da, culmea ipocriziei (…aceste acte normative nu sunt aplicabile lui Liviu Dragnea…), care însă nu poate ascunde faptul că, de fapt, ipoteza puşcăriei trebuie eliminată cu orice preţ.

OUG pe amnistie și grațiere ar urma să fie dată până la 15 ianuarie. Proiectul de OUG ar fi deja redactat de către Tudorel Toader, ministrul justiției și s-ar referi la pedepse de până la 10 ani închisoare.

 

Un comentariu la „Dragnea vrea să scape cu orice preţ de puşcărie şi ordonă amnistie şi graţiere. După el, potopul; consecinţele nu-l interesează”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.