După ce l-a vizitat pe Dragnea în puşcărie, Codrin Ştefănescu îşi etalează din nou talentul de-a fi stupid

Pentru Codrin Ştefănescu nimic nu-i mai firesc decât absurdul. Am spus absurd ca să mă exprim elegant.

Aşadar, Ştefănescu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Şi, după cum scrie Ştefănescu pe Facebook, lui Dragnea i s-ar fi interzis dreptul la muncā, e ținut forțat in camerā, i s-a interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media!

Păi dacă lui Dragnea i s-a interzis dreptul la vizite, după interviul dat Ancăi Alexandrescu, fosta sa consilieră, cum dracu a intrat Ştefănescu în penitenciar? E o întrebare elementară, la care vizitatorul precis nu s-a gândit înainte de a-l jeli pe fostul lider al PSD.

De fapt, prin intermediul lui Ştefănescu, Dragnea doreşte să se ştie că el, chiar dacă se află la Rahova, ar fi în continuare puternic, motiv pentru care sistemul ar fi înfricoșat de el, după cum susţine fostul secretar general al PSD, în speranţa că ar mai fi ceva susţinători ai lui Daddy în partid. Şi Sputnik, vocea propagandei ruse, încearcă să amplifice bombastic mesajul lui Dragnea din penitenciar, cel care, fiind puternic, nu plânge, nu urlă. Numai că-i doar risipă de propagandă – până şi nostalgicii Epocii lui Daddy din PSD au cu totul alte priorităţi.

Totuşi, legat de susținători, iată, Dragnea îl are în continuare pe Codrin Ştefănescu, a cărui capacitate de a fi stupid este, după cum se vede, nelimitată.

Un comentariu la „După ce l-a vizitat pe Dragnea în puşcărie, Codrin Ştefănescu îşi etalează din nou talentul de-a fi stupid”

  1. Codrin Stefanescu a jucat prost si a calcat in gol. Nu i s-a mai dat de pomana nimic la PSD, asa ca se baga in seama ca megafon al lui Dragnea. Ce o sa ii ofere Dragnea pomanagiului? Nimic din moment ce scindarea PSD, la care visa Stefanescu, Dragnea, Teodorovici si altii, nu a mai avut loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.