Elena Udrea faţă cu suferinţa nedureroasă a inteligenţei: N-a stat cu fundul pe biroul prezidenţial – îl respecta

Întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu, Elena Udrea a răspuns: Nu. Dar că e fericită fiindcă Traian Băsescu i-a fost mentor.

Întrebată dacă a stat cu fundul pe biroul preşedintelui Băsescu, aşa cum afirma Adriana Săftoiu în cartea Cronică de Cotroceni, publicată în 2015, Elena Udrea a răspuns: Nu mi-aş fi permis să stau cu fundul pe biroul preşedintelui pentru că îmi doream să mă întorc acolo, în biroul ăla, ca preşedinte. Aveam prea mare respect pentru biroul ăla ca să mă aşez cu fundul pe el. Şi am prea mare respect pentru familia preşedintelui ca să îmi permit să stau în fustă scurtă pe biroul lui Traian Băsescu. Exclus ca vreodată să fi stat în fustă scurtă pe biroul preşedintelui.

Că să vezi tărăşenie – cu mult înainte de-a candida pentru Preşedinţie, Udrea visa să devină primul om în stat, aşa că nu se putea aşeza cu posteriorul pe un birou prezidenţial pentru că fusta ei scurtă (şi roşie, după cum scria Săftoiu) lipsea de respect piesa de mobilier.

În rest, e bine să crezi cu ardoare tot ceea ce ce spui. Astfel, nu-ţi poţi reproşa aburelile, fie şi pe cele alterate de o suferinţă nedureroasă a inteligenţei.

2 comentarii la „Elena Udrea faţă cu suferinţa nedureroasă a inteligenţei: N-a stat cu fundul pe biroul prezidenţial – îl respecta”

  1. Fosta-i lele cat ai fost… Cand vrei sa faci pe destepta, mai iese si prost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.