Fără regizor, Mircea Diaconu nu pricepe rolul: Dacă nu câștig, mă duc acasă, spăl vase…

Mă uit la fotografiile de campanie ale lui Mircea Diaconu şi nu văd decât faptul că am în faţă un om de o tristeţe artificială, fără ieșire. Deşi actor, candidatul pare contrafăcut.

Se pare că respectiva tristeţe le-a fost transmisă şi celor de Pro România şi ALDE, care-l susţin pe Diaconu pentru fotoliul de la Cotroceni. Sau, mai bine zis, îl susţineau, pentu că sunt acuzaţi că nu trag pentru el. Păi e firesc, devreme ce, după prezidenţiale alianţa ALDE și Pro România nu va mai exista.

Mai văd şi că Diaconu apare plictisit la câte un interviu şi spune trăsnăi de genul: Președintele nu trebuie să facă el nimic, fac ceilalți ori Dacă nu câștig, o iau ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Mă duc acasă, spăl vase, fac ce face un tată, un bunic…, conform HotNews. Mai zice că vrea să mute şi Preşedinţia de la Palatul Cotroceni. De unde se vede că, fără regizor, actorul nostru nu pricepe rolul.

În rest, Un Om, stupidul său slogan de campanie, pare să fi fost luat în serios de cineva. Mă gândesc la Ponta şi Tăriceanu. Păi da, devreme ce Diaconu e Un Om, cu siguranţă poate merge pe picioarele sale spre nicăieri, motiv pentru care cei doi au lăsat-o mai moale cu suţinerea. Poate şi pentru că actorul n-a investit mai nimc în campanie, deşi are o avere considerabilă. Dacă luăm în calcul doar cei cinci ani de mandat în PE, unde nu s-a remarcat cu nimic, el a încasat 900 de mii de euro.

2 comentarii la „Fără regizor, Mircea Diaconu nu pricepe rolul: Dacă nu câștig, mă duc acasă, spăl vase…”

  1. Un parvenit care s-a asezat in mahalaua bogatilor facad mereu pe modestul.

  2. De ce aș vota un președinte pentru ca nu face nimic? Sau, în cel mai bun caz, spala vasele! Cred ca alta este fisa postului!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.