În timp ce râdem de agramata Maria Grapini, ea câştigă peste 81 de mii de euro pe an, başca pensia din ţară

În timp ce râdem şi facem băşcălie de Maria Grapini pentru monumentalele ei greşeli de exprimare, europarlamentara câştigă peste 81 de mii de euro pe an, plus pensia din ţară. Aşa a vrut Dragnea – să-i ofere încă un mandat de europarlamentar, că doar avea nevoie şi generaţia tânără de niscai exemple demne de urmat.

Maria Grapini este cunoscută doar pentru greșelile gramaticale din postările de pe pagina sa de Facebook. O bate pe departe pe Viorica Dăncilă. Mai mult, Grapini e posesoare şi de aplicaţie pe net, numită GRAPINIzer. Acolo poţi introduce un text corect gramatical și, instant, se converteşte în varianta greşită, cea care ar fi spusă de Maria Grapini.

Ultimele perle de pe Facebook ale Mariei Grapini care îi arată inteligenţa nedezvoltată: după ce a vizitat <Tela Viv>, a trecut <pe la toate graniţele> Israelului. Însă, arătând că nici în tur n-o doare, le reporşează criticilor ei, tot pe Facebook (vezi captura de mai jos), faptul că remarcă doar niscai fleacuri în textele ei, în loc să-i vadă realizările.

Păi tocmai am scris mai sus, realizarea ei majoră constă în faptul că are o sinecură de peste 81 de mii de euro pe lună.

În rest, după cum se vede, cu cât eşti mai agramată, cu atât câştigi mai mult şi, fireşte, devii model pentru tânăra generaţie, fiindcă incapacitatea de exprimare corectă, pe fondul unei inculturi crase, a ajuns să fie percepută drept însușire remarcabilă în drumul spre vârful piramidei.

Un comentariu la „În timp ce râdem de agramata Maria Grapini, ea câştigă peste 81 de mii de euro pe an, başca pensia din ţară”

  1. Ea rade de noi. Sistemul de promovare in toate doemniile este tot pile, rude, relatii, iar meritocratia un vis prea indepartat. Promovarea prostiei ne va ingropa pe toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.