Făt-Frumoasele lui Vâlcov, care au crescut într-un an precum altele în şapte, retrase pentru o necesară reculegere

Aflu din presă că Mihaela Triculescu, președintele ANAF, va fi schimbată azi din funcţie. Totodată, Adriana Cotel va elibera fotoliul de șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Ambele sunt apropiate de Darius Vâlcov, care tocmai a demisionat din funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă pe motiv de încetare a protecţiei venite dinspre Liviu Dragnea, angrenat momentan într-o  activitate care l-a îndepărtat de guvernare.

Povestea celor două fete cucuiete, care, chiar dacă vor aflat până la urmă ce caută ele în viaţa lor, nu vor şti niciodată de ce au ocupat funcţii înalte (manierele, deh), mi-a adus aminte bancul ăla în care două blonde au fugit una spre alta până ce s-a spart oglinda.

În iarnă, imediat după ce Mihaela Triculescu (foto deschidere, în mijloc) a fost numită şefa ANAF, recorder.ro a scris că, înainte de-a ocupa acestă funcţie, ea coordona compartimentului financiar-contabil al firmei de curățenie a Primăriei Cârcea din județul Dolj.

Tot potrivit recorder.ro, Adriana Cotel ar fi parcurs, în doar 3 ani, următoarele etape: obţinerea licenței în Psihologie, masterand, doctorand, asistent universitar și psiholog cu triplă specializare.

Doar un amănunt, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, condusă de Adriana Cotel, este una dintre cele mai „bogate” instituții din România, cu un bugete de 7 miliarde de euro.

Un comentariu la „Făt-Frumoasele lui Vâlcov, care au crescut într-un an precum altele în şapte, retrase pentru o necesară reculegere”

  1. Doua intelectuaele, masterande, doctorande profesoare, cu largi si vaste cunostinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.