Propaganda rusă ne face o nouă propunere pentru preşedinţie: propovăduitorul Dan Puric. Parafrenia salvează România

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, autoproclamat de multă vreme candidat la preşedinţie, atacă iar noua conducere a PSD. De pildă, el sugerează, pe pagina de Facebook, faptul că Viorica Dăncilă ar fi doar o meduză politică fiindcă vrea să reia bunele relaţii cu liderii europeni, după ce acestea au fost făcute praf şi pulbere de Liviu Dragnea.

Cu toate astea, propaganda rusă, care, recent, îl ridica în slăvi pe „mesianicul” Pleşoianu prin vocea agenţiei guvernamentale Sputnik, prezentându-l drept salvatorul „suveranist” al scumpei noastre ţărişoare, pare a nu-l mai preferă pe acesta pentru fotoliul de la Cotroceni. Şi nici pe Viorica Dăncilă, chiar dacă recent o susţinea intens, însă, iată, ea, necunoscătoare mânii întinse de la Moscova, vrea să se împace cu UE.

Iar dacă cei doi nu mai sunt în graţiile Kremlin, Sputnik scoate din mâncă un alt candidat, pe care l-ar vrea din partea PSD, pentru funcţia de preşedinte al Românai. Este vorba despre propovăduitorul Dan Puric, cel care spune non-stop enorme prostii sforăitoare, printre care se numără şi: Noi (românii -n.m.), avem un sifilis ortodox, după cum au consemnat mari gazetari ai neamului Ionuț Sociu & Vlad Odobescu.

Sputnik: Există o căutare febrilă pe piață de candidați la prezidențiale. Una dintre figurile notorii ale culturii românești, Dan Puric, este considerat de PSD ca persoana potrivită pentru a-l învinge pe Iohannis.

Nu pot să remarc însă că PSD n-a arătat niciodată spre Dan Puric în legătură cu o eventulă candidatură.

2 comentarii la „Propaganda rusă ne face o nouă propunere pentru preşedinţie: propovăduitorul Dan Puric. Parafrenia salvează România”

  1. Când il lauda rusii de la Sputnik pe un roman ar trebui sa cădeam pe gânduri , nu in plasa fundamentalismului pravoslavnic ortodox promovat de Dughin, ideologul Kremlinului.
    Dupa ce ne-au indobitocit forțat cu doctrina comunismului, au întors-o pe doctrina ortodoxiei de rit moscovit. Suka bliati !

  2. PÚRICE, purici, s. m. (Și în forma purece) 1. Insectă mică, de culoare neagră-cafenie, care trăiește ca parazit, hrănindu-se cu sîngele supt din corpul omului sau ai unor animale (Pulex irritans).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.