Florin Iordache, ultima frontieră: Gesturi obscene în plenul Camerei Deputaților VIDEO

Florin Iordache, devenit celebru după tărăşenia cu Ordonanţa 13, în prezent deputat PSD, președinte al comisiei speciale pentru legile Justiției, face gesturi obscene atunci când nu mai are argumente.

Pe un ton ridicat, Iordache a afirmat la microfonul din plenul Camerei Deputaților că PSD „merge mai departe” cu modificările din justiție – în pofida tuturor recomandărilor Comisia Europeană, care ne cere să oprim distrugerea statului de drept. Apoi, el a arătat degetul mijlociu de la ambele mâini spre Opoziție, în special celor de la USR, care s-au declarat revoltați.

 

Gestul vulgar a lui Iordache nu mă miră – porneşte din gândirea sa – hai să-i spun elegant: amară. Chiar dacă nu-i vreo lumină, el ştie însă că tot ce a spus Comisia Europeană legat de justiţie este adevărat, aşa cum ştiu toţi din cei PSD şi din ALDE, oricâte degete ar arăta celor care le iese în cale.

Mai aştept ca deontologii de tot felul să ne explice care a fost drumul de la P/uie M/SD la degetul lui Iordache.

UPDATE: Bloomberg a relatat deja, sub titlul Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România că „un politician de top din România tocmai a arătat Uniunii Europene degetul mijlociu”.

Publicaţia amintește de modificările din justiție care au dus la recomandările Comisiei Europene în raportul MCV, dar și la rezoluția votată marți în Parlamentul European.

Potrivit respectivei publicaţii, discursul lui Florin Iordache a fost „cel mai sfidător al unui oficial român” la criticile aduse de Bruxelles.

Bloomberg scrie că Florin Iordache este un apropiat al lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care a fost oprit să ocupe funcției de prim-ministru de ccondamnarea penală și care ar beneficia de modificările din justiție.

VEZI TOT ARTICOLUL DIN BLOOMBERG

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.