Cetăţeni cu «vocaţie de sclavi». Aşa îi cataloghează Pleşoianu pe toţi cei care nu-i împărtăşesc «doctrina» anti-UE

Liviu Pleșoianu, deputat PSD (o voce radicală a acestui partid împotriva Uniunii Europene, motiv pentru care e un răsfăţat al propagandei Kremlinului în România) s-a supărat foc pe concetăţeni fiindcă, după cum spune el, ar avea vocaţie de sclavi.

Într-un mesaj ofensator, scris în cel mai mai pur stil sovietic, Pleşoianu transmite că toţi cei care nu-i împărtăşesc ideile sunt „deformaţi structural” iar aceştia, fiind  împotriva sa, n-ar avea dreptul să-i comenteze postările pe Facebook.

Tot el sugerează că UE ar avea mentalitate de stăpân fiindcă şi-a permis să spună verde-n faţă PSD/ALDE că îngropă definitiv statul de drept.

Bun… ajunge! Nu mă interesează deloc, absolut deloc concetățenii deformați structural, cu coloana vertebrală încovoiată sau întinsă pe sol. Cei care au vocație de SCLAVI să evite această pagină, pentru că NU avem ce să ne spunem. Să meargă la stăpânii din afara țării și să le pupe bocancii  Mă adresez acum DOAR românilor semeți și verticali ca brazii! E timpul să ne ridicăm țara din genunchi! E timpul SĂ FIM! E timpul să ne numărăm și să începem să mergem, după aproape 30 de ani, PE DRUMUL NOSTRU, în acord CU DESTINUL NOSTRU! …PREZENT, ROMÂNE?,  a scris  Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Marota legată de „sclavii” nu-i tocmai noua la parlamentarul pe care propaganda rusă, prin vocea agenţiei de presă Sputnik, finanţată de Moscova, l-a măgulit în peste 200 de articole.

E şi firesc să-l iubească propaganda rusă ca pe un fiu de vreme Pleşoianu ne îndemna, tot într-o postarea pe Facebook, uşor de descifrat, să ne îndreptăm încolonaţi spre Rusia: …Avem însă şansa extraordinară de a ne remarca printr-un PREZENT, în faţa tuturor celor care îşi sorb seva din secunda căruntă. Avem șansa Răsăritului viu, în fața tuturor celor care se abandonează lascivității istorice a Amurgului. Iar tot ce trebuie să facem este să ne dezlipim genele și să ne întâlnim privirile. …Fie să FIM!, scria el, în iunie.

Citeşte şi: Pleşoianu declanşează jihadul ca să măture duşmanii PSD din partidul lui Dragnea, iar propaganda rusă aplaudă. Restul e patologie

 

Un comentariu la „Cetăţeni cu «vocaţie de sclavi». Aşa îi cataloghează Pleşoianu pe toţi cei care nu-i împărtăşesc «doctrina» anti-UE”

  1. „Concetàteni deformati structural, cu coloana vertebralà încovoiatà, sau întinsà pe sol”, DA, câtà vreme se îndreaptà spre Ràsàrit…
    „Să meargă la stăpânii din afara țării și să le pupe bocancii”, DA, câtà vreme sunt bocanci rusi…
    Oare mai sunt români sà asculte asa o propagandà grosolanà, mà întreb eu cu naivitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.