Frisoane în exces. Codrin Ştefănescu ne spune senin că Sorina Pintea e ruda providenţei: O implorau baronii sā-i viziteze

După ce conducerea interimară a PSD a suspendat-o din partid pe Sorina Pintea, arestată preventiv pentru 30 de zile fiindcă-i suspectată de luare de mită, Codrin Ştefănescu îi blamează pe liderii PSD care şi-ar fi întors faţa de la fosta ministră a Sănătăţii. Totodată, îi creionează Sorinei Pintea un portret de sfântă posesoare de har divin.

Şi cum sfinţii au nevoie de păcătoşi, fie ei şi ridicoli, Codrin Ştefănescu scrie pe pagina sa de Facebook: Lași si nerecunāscātori mai sunt unii. Fāceau coadā la usa ei la minister. O implorau sā le vizeteze judetul. Sa taie o panglicā, sā se plimbe printre oameni, sā rosteascā o vorbā bunā despre ei. Veniti si ne sustineti, spuneau! Avem nevoie de dvs! Azi, nu o mai cunoaste nimeni. Ba, mai mult: au suspendat-o!…

Ca să vezi tărăşenie Top secret ezoteric. Sorina Pintea era considerată providenţială de baronii PSD care, acum, şi-ar fi întors faţa de la ea. Întruchiparea unei zeiţe, suprema perfecţiune a purităţii politice. Aşa că o chemau să vizeteze (după cum scrie Ştefănescu) judeţul ca să vorbească cu norodul despre binefacerile oferite de partidul lui Dragnea şi, fireşte, să blagoslovească alegătorii, iar noi habar n-aveam. Sau poate că nu ştiam pentru că, dacă tot venea femeia, se punea şi de-o afacere, deja învăluită în mister fiindcă necunoscute sunt căile politichiei româneşti.

În rest, unele contradicţii provin dintr-un frison al gândirii, iar altele dintr-unul al prostiei.

Un comentariu la „Frisoane în exces. Codrin Ştefănescu ne spune senin că Sorina Pintea e ruda providenţei: O implorau baronii sā-i viziteze”

  1. Cu ceva vreme in urma, Codrin Stefanescu spunea: . De atunci nu s-a schimbat nimic. Partea proasta este ca, mai devreme sau mai tarziu, aceste personaje bizare vor guverna din nou, iar setea lor de putere si razbunare va fi devastatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.