Între agresiv şi ridicol: Propaganda rusă cere suspendarea preşedintelui Iohannis

Incredibil, dar adevărat: Sputnik, vocea propagandei ruse, cere suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Amintesc că Sputnik este o agenţie de presă deţinută de guvernul rus.

Iohannis trebuie SUSPENDAT imediat, e singura soluție în situația actuală, titra Sputnik. Articolul, chiar dacă unul de fond, este o pălăvrăgeală însăilată din care cititorul trebuie să deducă, cel mai probabil, îngrijorarea Rusiei faţă de criza politică din România. Iniţial, credem că Sputnik îl va cita pe Liviu Pleşoianu, deputat PSD, cu o a enşpea cerere ridicolă de suspendare a lui Iohannis – marota lui Pleşoianu de când a intrat în Parlament. Dar nici vorbă. Este vorba despre un articol de fond, asumat de Sputnik.

Ştiam că o agenţie de presă guvernamentală, oricât ar de ataşată de PSD, nu cere suspendarea unui preşedinte dintr-o altă ţară, dar iată că mă înşel, iar Moscova atinge noi frontiere.

6 comentarii la „Între agresiv şi ridicol: Propaganda rusă cere suspendarea preşedintelui Iohannis”

  1. Nu vad niciun motiv sa fie convocat ambasadotul Federatiei Ruse la Bucuresti, pentru niste explicatii, nu. Parca se plangeau rusii de ostilitatea romanilor. Iata motivul. Ce treaba are o agentie de presa oficiala a unui stat, sa ceara mazilirea unui presedinte al altei tari? Parca seamana a amestec intreburile interne, nu!!!

  2. Rusia se joaca cu focul , numai sa incerce si nu va ramane piatra pe piatra de furia Romanilor , noi nu santem Ucraina santem Romania si santem in NATO domnule Putin !

  3. Propaganda rusa, recte Sputnik, sprijina PSD-ul pe fata, iar PSD-ul, fata mare, se face ca nu vede, nu pricepe, nu stie.

  4. Partidul care sustine si publica asemenea stiri trebuie desfintat,adica psd si gasca de agenti rusi

  5. Cea mai bună dovadă pentru desființare este aceea că „promovează interesele altui stat”. Legea partidelor spune clar că asta duce la desființarea partidului respectiv.

  6. Cam de multicel se zvonește că PSD-ul ar vrea suspendarea președintelui. Tind sa cred că ce a spus dl. Câțu de legăturile lui Teodorovici cu Rusia sunt adevarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.