Delir cu repetiţie. Sputnik clamează o inepţie catalogată «de excepţie»: Iohannis e vinovat de tentativă de omor

Aurelian Pavelescu, stânga, şi Liviu Dragnea

Sputink, vocea propagandei ruse în România, preia o demonstraţie, pe care o numeşte de excepţie, a lui Aurelian Pavelescu , liderul extrem de contestat al rămăşiţelor unui PNŢCD, devenit, între timp, anexă a PSD. Respectiva demonstraţie este, de fapt, o acuzaţie stupidă la adresa lui Klaus Iohannis, în primul rând, care s-ar face vinovat moral de tentativă de omor.

Inepţia postată de Pavelescu pe pagina sa de Facebook poartă titlul: Klaus Iohannis şi PNL – Partidul Cătuşelor şi terorii de stat – vinovaţii morali pentru tentativa de omor a Sorinei Pintea!, ca să pricepem că de la Cotroceni vine groaza.

În postarea lui Pavelescu, pe care o încadrez la capitolul: Hai să ne băgăm în seamă cu declaraţii belicoase, el vrea să arate că Iohannis, dar şi pe liberali, ar fi încurajat tacit, dar chiar şi explicit (contradicţie în termeni, dar ce mai contează – n.m.) o înscenare criminală. Iar respectiva înscenare – atenţie!- poate duce la moartea Sorinei Pintea.Ne aflăm azi într-o situație critică, fiind probabil ca doamna Sorina Pintea (…) să-și piardă viața în urma acestei înscenări criminale, susţine Pavelescu, deşi pare că nici el nu prea crede în ce spune.

Însă faptul Sputnik, o agenţie de ştiri deţinută de guvernul rus, ridică în rang stupiditatea lui Pavelescu, şi o cataloghează drept demonstraţie de excepţie, este însă o altă poveste. De data aceasta nu-i doar propagandă ori ridicarea în slăvi a PSD, ci un atac fără precedent la adresa instituţiei prezidenţiale.

Demonstrație de excepție a ”înscenării judiciare” din cazul Sorina Pintea a unui celebru avocat – și o acuzație directă la adresa lui Iohannis și a grupării sale, scrie Sputnik, în secţiunea Analize, sub titlul: Celebru avocat: ”E ÎNSCENARE, Iohannis și PNL sunt vinovații morali în tentativa de omor!”, ca să nu existe niciun dubiu legat de faptul că propaganda rusă i-a declarat război omului aflat în cea mai înaltă funcţie, cea de preşedinte al Românei.

Recent Sputnik cerea, nici mai mult, nici mai puţin decât suspendarea lui Iohannis. Acum, agenţia de ştiri deţinută de guvernul rus îşi însuşeşte demonstraţia lui Pavelescu: preşedintele României s-ar face vinovat de tentativă de omor, după modelul cea mai eficientă armă este calomnia.

În rest, dacă, de pildă, Agerpres ar transmite, într-o analiză, o altă demonstraţie de excepţie legată de faptul că Vladimir Putin se face vinovat de tentativă de omor, cred că, a doua zi, Duma ar dezbate de urgenţă chestiunea drept un atac frontal la adresa Rusiei. Apoi, ambasadorul român la Moscova ar fi chemat pentru explicaţii la Kremlin, iar ambasadorul Rusiei la Bucureşti ar protesta vehement.

Un comentariu la „Delir cu repetiţie. Sputnik clamează o inepţie catalogată «de excepţie»: Iohannis e vinovat de tentativă de omor”

  1. Nu le ajunge hrăpăreților P.S.D. înscenarea din 10 aug, de cîte ori au ocazia ei fac ce știu mai bine discreditează adversarii.Așa își nivelează ipocriții drumul electoralelor care se apropie, împreună cu părelologii după sticle bine plătite P.S.D.iste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.