Gâdea şi preamărirea vloggerului Selly, un nimic în exces, sau epoca în care prostia proştilor e la mare preţ

Tocmai când răsuflam uşurat că am scăpat de vocea istericei Greta Thunberg, şcolăriţa care călătoreşte chiar şi în timp ca să salveze planeta, după cum zicea presa mondială, Mihai Gâdea se jură că a mai apărut o stea – vloggerul Selly. Recunosc, până să-l văd pe site-ul Antena3, habar n-aveam că Selly, cea mai puternică voce a noii generaţii, există, dar nimeni nu-i perfect.

Spre deosebire de Greta Thunberg, care ţipă, vorbeşte urât, se dă de ceasul morţii, e furioasă şi agresivă, Selly (Andrei Șelaru) al nostru cântă. Atât de fals încât şi ultimul manelist se simte Pavarotti pe lângă el. Însă Selly nu doar cântă fals într-un dispreţ total faţă de muzică, e şi sfătos. Ştie tot. Aşa că rosteşte platitudini pe bandă rulantă, conştient că mulţi din generaţia cred că orice exerciţiu de banalitate şi ignoranţă în exces este o mare înfăptuire.

Furibunda Greta Thunberg a spus că planeta o să ia foc, fără nici cel mai mic argument, iar Biserica din Suedia a proclamat-o drept succesoarea desemnată a lui Iisus Hristos, declanşând un mare scandal. Mult prea fericitul Gâdea n-a ajuns până acolo cu Shelly – doar l-a invitat pe vloggerul baby face la nu-ş ce decernare a premiilor Emmy, unde teleastul ar fi mare mahăr în juriu.

Nu mă voi mira o clipă atunci când Shelly va slobozi un vânt într-un clip, iar Gâdea va ridica respectiva manifestare la rang de simfonie supremă. Cum nu voi fi surprins dacă, într-o ediţie live, Gâdea ori un alt teleast va închina ode operei unui alt Shelly, în timp ce respectivul bate un cui într-o stinghie. Şi nici n-am să clipesc măcar dacă, în acel moment, o duzină de critici de artă, invitaţi speciali, vor decreta că pironul înfipt în bucata de lemn cu un ciocan ruginit reprezintă apogeul artei mondiale.

În rest, cine a spus că prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa, n-a greşit cu nimic. Iată, trăim epoca în care prostia proştilor a ajuns la mare căutare.

4 comentarii la „Gâdea şi preamărirea vloggerului Selly, un nimic în exces, sau epoca în care prostia proştilor e la mare preţ”

  1. Dacă Haznaua3 reușește să atragă de partea ei persoane FORMATOARE DE OPINIE ca Selly, TÂNĂRA GENERAȚIE devine PSD-istă, ar fi trist și grav !

  2. Baietul asta imi inspira siliconare. Poate ca da bine pentru anumite gusturi ale imberbilor, dar e fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.