Ciutacu contra Selly sau de ce papagalul gonflat este un fleac pe lângă mizeria umană în stare pură

Victor Ciutacu n-a reuşit s-o pună de-o revoluţie coronasceptică de la pupitrul RTV, chiar dacă s-a bucurat de sprijinul verbal al madamei Şoşoacă, un fel de povățuitoare permanentă a teleastului. Şoşoacă (vă amintesc) a promis că se va cutremura Palatul Victoria din cauza celor 100.000 de oameni – scoşi de ea în stradă. Cum, în realitate, în faţa Guvernului s-au adunat doar vreo 800 de protestatari, revoluţia propovăduită sâmbătă la RTV s-a amânat sine die. Aşa că Ciutacu, simţindu-se cu onoarea nereperată, şi-a ales un adversar mai pe măsura sa: vloggerul Selly.

Pe scurt, hodoronc-tronc, Ciutacu s-a bagat în seamă după ce Selly ar fi încheiat colaborarea cu Prima TV, clamând pe Facebook, conform RTV: Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici…

Selly nu-i vreo lumină, aşa cum am şi scris nu cu multă vreme în urmă, însă, acum, dacă l-a înjurat Ciutacu, chiar se poate simţi onorat.

Mai mult, papagal gonflat sună a compliment, e parfum faţă de murdăria în stare pură pe care teleastul lui Ghiţă o deversează pe sticlă în fiecare zi. Ba chiar am constatat că nu există o ambianţă mai potrivită pentru a studia mizeria umană decât emisiunile lui Ciutacu de la RTV.

Un comentariu la „Ciutacu contra Selly sau de ce papagalul gonflat este un fleac pe lângă mizeria umană în stare pură”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.