Înainte ca Le Monde să titreze: În România, să te protejezi de coronavirus este anticonstituţional, PSD invita conspiraţioniştii la consultări

Cotidianul francez Le Monde titrează: En Roumanie, se protéger du Covid-19 est «anticonstitutionnel» (Să te protejezi de COVID-19 în România este neconstituțional)

Publicaţia se referă la hotărârea Curţii Constituţionale din România (CCR) care blochează măsurile luate de Guvern în vederea gestionării crizei sanitare cauzate de epidemia de Covid-19.

Le Monde: Ai simptome? Eşti testat pozitiv cu Covid-19? Ai fost spitalizat? Nicio problemă, în România Curtea Constituţională garantează tuturor bolnavilor infectaţi deplină libertate de mişcare.

În contextul în care în România creşte alarmant numărul celor infectaţi cu noul coronavirus, aflându-ne foarte aproape de zona roşie şi datorită CCR, Comisia Juridică din Camera Deputaților, controlată de Nicușor Halici și Oana Florea (PSD), a organizat deunăzi o dezbatere, la solicitarea lui Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD, şeful Camerei Deputaţilor, legată de legea Guvernului privind carantina și izolarea persoanelor infectate sau suspecte de noul coronavirus. Iar, la respectiva dezbatere (atenţie!) au fost invitați reprezentanții unor ONG-uri care promovează teoriile conspirației legate de noul coronavirus, cadre medicale care se opun vaccinării ori care nu recunosc gravitatea pandemiei de Covid-19. Şi în urma dezbaterilor (mare atenţie!), Oana Florea anunţa că va ţine cont de recomandările acestora.

Restul e tăcere.

Un comentariu la „Înainte ca Le Monde să titreze: În România, să te protejezi de coronavirus este anticonstituţional, PSD invita conspiraţioniştii la consultări”

  1. mi se pare corect, nu exista COVID 19 ai nu va exista nici COVID 21, decat in mitea voastra idiotilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.