George Simion, umăr la umăr cu madam Șoșoacă atunci când ea își scoate cuvintele la defilare, crezând că se află în Piața Roșie

George Simion, deputat și lider al AUR, a spus ieri că se simte inutil în Casa Poporului, după ce Raed Arafat l-a sărit. Ca să vezi tărășenie.

Eu cred că se înșală amarnic. Simion nu-i câtuși de puțin inutil. Păi cine-i mai ia partea Dianei Iovanovici Șoșoacă, cunoscută drept o susținătoare acerbă a tezelor emise de la Kremlin? Spun asta pentru că, tot ieri, liderul AUR i-a luat fățiș apărarea fostei colege de partid după ce suveranista atomică a primit replici acide fiindcă i-a stuchit pe parlamentari și i-a catalogat drept trădători. Motivul inflamării madamei Șoșoacă: parlamentarii noștri au condamnat, printr-o declarație, invazia Rusiei în Ucraina, însoțită de crime împotriva populației civile ucrainene. Totodată, la un an de la agresiunea rusă, Parlamentul Românei blamează cu o majoritate covârșitoare distrugerea sistematică de către Rusia a infrastructurii energetice ucrainene ori dezinformare şi propaganda Moscovei. Ca și retorica mincinoasă a Kremlinului care încearcă să ascundă adevărul cu privire la războiul de cucerire dus în Ucraina, cu încălcarea Cartei ONU, a dreptului internațional, a principiilor care guvernează relațiile între state.

Așadar, ieri, după ce Șoșoacă, furioasă fiindcă Parlamentul a condamnat agresiunea rusă, tocmai aiurase în stilul ei bombastic, dar în acord deplin cu retorica Moscovei, a sărit Simion s-o apere. Cel din urmă a uitat brusc rivalitatea cu fosta colegă de partid și i-a catalogat drept analfabeți funcţionali pe colegii care nu pricep sensul adânc al narativelor Rusiei propagate de senatoare chiar din forul suprem al României. În consecință, George Simion nu-i chiar un parlamentar inutil, cum afirmă. Ba dipotrivă, de vreme ce, sărind în apărarea madamei Șoșoacă, va fi din nou remarcat la Moscova.

Păi ce, să n-avem și noi, umăr la umăr, aleșii noștri manciurieni?

Citește și:

Un comentariu la „George Simion, umăr la umăr cu madam Șoșoacă atunci când ea își scoate cuvintele la defilare, crezând că se află în Piața Roșie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.