Ion Cristoiu, autoproclamatul purtător de adevăr, vrea să depună o petiție la ambasada SUA. Precis a greșit andrisantul

Aflu din Evz că Ion Cristoiu a propus unor ziariști de o coloratură jurnalistică asemănătoare cu a sa depunerea unei petiții la Ambasada SUA de la București. Ar fi vorba despre un protest legat de nu-ș ce încălcare a libertății de exprimare ca și faptul că niscai jurnaliști, printre care se numără și el, ar fi hăituiți.

Povestea e asemănătoare cu cea legată de drobul de sare. Însă n-am aflat exact cam ce treabă ar avea ambasada SUA în toată tărășenia. De mai bine de un an, odată cu invazia Rusiei în Ucraina, Titanul din Găgești s-a autoproclamat purtător de adevăr (istoric al clipei, zice el) și stuchește NATO, UE, dar mai ales SUA, sugerând că ar fi responsabile pentru atacul Rusiei asupra Ucrainei. Exact așa zice și Putin fără să clipească, motivând agresiunea rusă. Ce coincidență! Și la adresa președintelui Biden se rățoiește Cristoiu cu mânie putinistă, ca să mă exprim elegant. În consecință întreb ce poate conține petiția propusă de el. Care ar fi baiu’.

Probabil că, în marșul său triumfal spre penibil, Cristoiu vrea să anunțe ambasada SUA de la București că nu se lasă mai prejos decât propagandiștii Kremlinului în campania de înfierare a lui Volodimir Zelenski, motivată de faptul că liderul de la Kiev refuză să se lase copleșit de invazia rusă. Sau poate că maestru’ dorește să reclame recent sositei ambasadoare pe ziariștii din România, dar și din presa internațională, care sunt ireverențioși atunci când scriu despre Putin, așa cum arăta în podcasturile sale. Eu cred că nu e cazul să-și irosească energia fiindcă la ambasada SUA se știe asta. Să afirmi bombastic că intenționezi să depui o petiție la cei pe care-i combați aproape zilnic, acuzându-i de toate relele lumii, ba chiar să aștepți și răspuns, arată încă o dată că riscul de-a deveni stupid este direct proporţional cu numărul de cuvinte pe care le rosteşti.

În rest, da, Titanul din Găgești nu doar că a căzut din nou în ridicol, chiar se scaldă în caraghioslâc, așa că sunt atent să vad dacă cineva îl mai scoate de acolo.

Citește și:

2 comentarii la „Ion Cristoiu, autoproclamatul purtător de adevăr, vrea să depună o petiție la ambasada SUA. Precis a greșit andrisantul”

  1. Domnul Ion Cristoiu e o trambita ragusita,ruginita deci iritanta ,i-am acordat aseara 10 minute asa zisei psihanalize a „comportamentului ” domnului presedinte Iohannis . Nu ma mai mira, nu ma convinge .A cazut in ridicol da, dar daca nu are simtul ridicolului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.