George Simion vrea nevastă superioară intelectual, ceea ce nu-i deloc o misiune imposibilă. Ba dimpotrivă

George Simion, din noul val al politichiei româneşti, cel care afirmă că nu-i extremist, ci radical, convins, totodată, că menirea parlamentarului român e să dea ţării cât mai multe tone de selfie pe lună, i-a vorbit duduii Denise Rifai despre viitoarea lui nevastă.

Aşadar, parlamentarul Simion doreşte o soţie care să gândească mult peste el. …Sper ca viitoarea mea soție să-mi fie superioară intelectual! Mai ales că va avea multe de suportat. De la drumuri prin țară până la presiunea societății, afirma copreşedintele AUR în emisiunea moderată de Rifai.

Ţinând cont de comportamentul infantil al lui George Simion, obsedat de selfie şi convins că în fotografiile şi filmuleţele pe care le face non-stop cu telefonul său mobil doar el este patriotardul celebru, sunt mari şanse să se însoare cu o femeie superioară intelectual, aşa cum îşi doreşte.

În rest, da, faptul că Simion nu-i o lumină, în politichie mă refer, se confirmă periodic.

Citeşte şi:

3 comentarii la „George Simion vrea nevastă superioară intelectual, ceea ce nu-i deloc o misiune imposibilă. Ba dimpotrivă”

  1. Marea nenorocirea a politicii din Romania nu este cearta PSD cu PNL si cu USR sau ca aceste partide au grupari interioare antagonice. E un lucru firesc, se petrece in toate tarile cu democratie consolidata. Pina la urma, asta este esenta unei societati libere. Nenorocirea noastra e ca specimene ca Simion, ce se dau si nationalisti pe deasupra, desi doar braveaza fara talent, ajung in Parlament unde, inginind din poetul obscur Bamboi, afirmand ca recita din Eminescu. Cu un prost poate ca te mai intelegi, dar niciodata cu un semidoct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.