search
top

Gheorghe este omul potrivit la locul potrivit

După ce site-ul Ministerului de Finanţe a devenit violet, purtătorul de cuvânt Andrei Gheorghe a oferit presei următoarea declaraţie: „Este vorba de o seducţie voită, prin amplificarea terţiarului imaginar, care, inevitabil şi mefistofelic, va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vlădescu, pentru subjugarea totală şi fiscală a iobagului roman”.

Asta-i explicaţia „glumeaţă” a apariţiei culorii în site, conform marelui Gheorghe.
Tâlcul respectivei declaraţii este, cred eu: „ Mă piş pe voi, ca deobicei. Cocliţilor!”.

Purtătorul de cuvânt are însă şi o variantă„ serioasă” pentru vopsirea în violet a site-ului de la Finanţe, în cazul că unii n-o înghit pe prima. „Acum vorbind serios – spunea el – vă daţi seama cât de ridicoli suntem? Acţionăm în virtutea unor marote inexistente…”.

„Sunt foarte multe calcule care au dus la alegerea acestei culori – continua Gheorghe ( încearcând să convingă pulimea că a ales violetul înainte de ieşirea lui Viorel Hrebenciuc) -, există o logică a dinamicii cromatice. Îmi place foarte tare violetul, e foarte puternic. Poate peste un an vom avea o altă culoare”.

Site-ul este „mult mai accesibil”,  mai credea omul de la Finanţe care,  într-un final, ne-a spus:  „Ajungi să faci ceva normal, dar ştii sigur că acest normal va fi interpretat ca ceva malign…”.

Asta înseamnă: “Fraierilor cocliţi, rămâne cum am stabilit”. Deh, limbaj dublu, ca la Finanţe.

4 Responses to “Gheorghe este omul potrivit la locul potrivit”

 1. GheGhe spune:

  (am auzit ca si-a dat demisa) harachiri din viata publica era mai spectaculos

 2. este un spune:

  „luzar” de doua parale. profita de prostia altora. gheorghe este escrocul perfect, el nu inseala pe nimeni, dar ii face pe prosti sa creada ca totul i se cuvine.

 3. Si o sa vedeti cum spune:

  dupa ce a fost dat afara de la finante, o sa fie numit la mediu, apoi la cultura si tot asa.

 4. Dumitru Dumitru spune:

  Cu cat te droghezi maimult si ai creierii terci, cu atat esti mai valoros in Romania. Ghe a luat exemplul Mutu.La mai mare!

Scrie un comentariu

top