Gigi Becali, psihologul, liberalii şi strategia

Psihologul Hanibal Dumitraşcu crede că mitocănia şi aroganţa lui Gigi Becali, manifestate din ce în ce mai făţiş pe posturile tv împotriva celor care nu sunt de acord cu el, ar face parte dintr-un bine ticluit plan de campanie al PNL.

„El – susţine Dumitraşcu – ştie să menţină tonul ridicat până la capăt, de aceea câştigă. Să nu credeţi că Becali este prost. Nici măcar dobitoc, cum l-a făcut Neagu Djuvara. El joacă un rol şi îl fructifică la maxim. Îşi cunoaşte atuul şi îl potenţează. Echipa de strategi a PNL ştia exact ce face când l-a adus pe Becali în echipă.“
Mă îndoiesc însă că PNL ştia cu adevărat ce face atunci când a mizat pe Gigi Becali, al cărui discurs se rezumă doar  la sudalme şi jigniri. Inteligenţa ascuţită şi reală a „Războinicului luminii”, nedezvoltată însă, este foarte departe de aspiraţiile liberalilor, cel puţin a cele declarate, iar consecinţele se văd deja.

Mai mult, acceptarea candidaturi lui Becali de către liderii PNL, în frunte cu  Crin Antonescu, relevă că ei ignoră cu bună ştiinţă o chestiune elementară: drumul libertăţii –  dispreţuită profund de Becali –  trece, obligatoriu, prin cultură.

Un comentariu la „Gigi Becali, psihologul, liberalii şi strategia”

 1. Ciobanul asta grobian a promis ca daca Traian BASESCU nu va fi demis in urma referendumului din vara….el va emigra in Australia! Ma intrebam, la vremea respectiva, daca va emigra cu tot cu oi!

  http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/Gigi-Becali-Vezi-patronul-Stelei_0_736726461.html

  Ei bine, iata-l pe cioban, in toata splendoarea lui, lafaindu-se pe jiltul aurit din propria-i stana situata in Pipera. Asta da caracter!

  Gigi BERBECALI s-a imbogatit cu ajutorul unui smenar notoriu, in persoana lui Victor BABIUC cu care a facut multe afaceri oneroase cu terenuri ale MApN in perioada in care BABIUC a fost ministru al apararii.

  Din pacate, justitia romana a facut caca in pantaloni si i-a lasat pe cei 2 liberi in loc sa-i infunde vreo 25 de ani si sa le confiste toata averea!

  Asta-i tara, astia-s oamenii, asta-i situatia! Iar papagalii aia din PNL, care nu mai au nici cea mai vaga legatura cu PNL-ul de acum 100 de ani…l-au cooptat pe cioban DOAR PENTRU CA ARE BANI! In disperare de cauza, falit fiind, PNL-ul lui Crin – fanfaronul cel mai fin – nu s-a mai uitat la blazon, ci doar la conturile ciobanului!

  Deh, caracterele de cacat nu se dezmint! Caci, vorba proverbului, ‘cine se aseamana… se aduna”!

  QED!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.