Gravele tulburări ale «propovăduitorului» Dan Puric sau de la «taie-le, bă, credința!» la «haimanalele» din Colectiv

Dan Puric, un nou exerciţiu de parafrenie, de data asta la Realitatea Plus, post tv aflat sub înaltul patronaj al lui Cozmin Guşă.

În opinia ultimului mesia de pe listă cu voia dvs, restricțiile de circulație și măsurile de distanțare socială din vremea coronavirusului au fost dictate de Oculta care a dat ordin.

La un moment dat, vorbind despre pandemie, hodoronc-tronc, Puric face legătura cu incendiul de la Colectiv, catalogându-i pe cei aflaţi în club drept haimanale, care s-ar fi pregătit să dea jos Biserica şi Patriarhul.

Dan Puric, la Realitatea Plus în noaptea de Înviere…E clar că ordinul internaționalist de la tovarășii ăia albaștri globaliști… au zis: Taie-le, bă, și credința! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă.” (…) Că noi acuma suntem toți arestați și suntem deportați în propria noastră țară. Că așa vrea Bruxelles-ul și vor tovarășii de dincolo. Bun. Îi înțelegem (…) Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că-ți lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniți. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce ți-am spus aici face parte din imunitatea poporului român.

Nu-mi vine să fac nici măcar o glumă amară după delirul imbecil al propovăduitorului şi nici despre Oculta din mintea lui Consemnez doar replica pe care i-a dat-o Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv. Iancu i-a transmis lui Puric, pe Facebook, că atât el, cât şi fiul său Alex, mort în urma incendiului de la Colectiv, îl iartă după ce a vorbit despre haimanalele de la Colectiv, însă, mai spunea Iancu: Important este să te poți ierta și tu.

În urma incendiului din clubul Colectiv din noaptea de 30 octombrie 2015, au murit 64 de oameni, iar 163 au fost răniţi. Haimanalele, aşa cum i-a numit Puric, erau din România, Spania, Turcia, Italia, Germania, Ţările de Jos.

Un comentariu la „Gravele tulburări ale «propovăduitorului» Dan Puric sau de la «taie-le, bă, credința!» la «haimanalele» din Colectiv”

  1. Un comentariu foarte bun a facut Radu Paraschivescu pe Facebook – Să spui la Realitatea TV /Românii au umor, dar nu papagalii ăia de la ProTV/ – e o gafă pe care, dacă ai un strop de bună-creştere, n-o faci. Să spui, tot la Realitatea TV, că /Haimanalele alea de la Colectiv abia se pregăteau: Jos Biserica! Jos Patriarhul!/ este o abjecţie pentru care un moderator cu şira spinării l-ar fi poftit pe rostitor să-şi ceară iertare sau să părăsească platoul. Rostitorul este, în ambele cazuri, Dan pe bună dreptate Puric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.