Habarniști și habarniste: Răzvan Dumitrescu nici n-a clipit după ce Dana Budeanu i-a spus că Obreja a fost omorât, el n-a murit

Mult prea des absurdul devine firesc în emisiunile lui Răzvan Dumitrescu de la Antena3. Probabil că-i o nouă rețetă de rating minune. Ce bine ar fi însă dacă cel puțin o mică parte din aberațiile habarniștilor care apar la tv, ridicate de multe ori la grad de sentințe, ar deveni impozabile.

Așadar, pentru ca Dana Budeanu, influențăra care se pricepe la câte-n lună și în stele – adică, pe scurt, la nimic – să nu alunece în anonimat, Dumitrescu o invită periodic la Antena3. Iar, dacă tot i se dă frecvent posibilitatea să vorbească la tv, Budeanu e abisală. De pildă, în timpul ultimei ei apariții la Antena 3 ea a spus: Eu cred ca Rudel Obreja a fost omorât. El nu a murit… Moment în care, Dumitrescu, fascinat probabil de nivelul dezvăluirii de-a dreptul paranormale emise de invitată, a ratat cu măreție momentul în care trebuia să adreseze niscai intrebări elementare. Orice ziarist din lumea asta, cât de habarnist ar fi el, cerea răspunsuri legate cu acuzația de omor, extrem de gravă, și nu o lăsa pe interlocutoare să aiureze abstract pe marginea axiomei – a fost omorât, el n-a murit.

Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box, nu a fost omorât, așa cum afirmă Dana Budeanu, ci a decedat recent din cauza unei boli necruțătoare, conform anunțului făcut de familie.

În rest, da, pe zi ce trece, stupiditatea televizată devine o formă superioară a inepției.

Citește și:

Un comentariu la „Habarniști și habarniste: Răzvan Dumitrescu nici n-a clipit după ce Dana Budeanu i-a spus că Obreja a fost omorât, el n-a murit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.