Mircea Badea aruncă o aroganţă spre ultra-progresista Dana Budeanu sau tusea şi junghiul

Mircea Badea s-a supărat precum văcarul pe sat pe românii care merg în Grecia. În opinia teleastului din ograda Varanului, aceştia ghiorlăie. Însă aroganţa aroganţa sa n-a fost azvârlită doar spre cei plecaţi pe plajele greceşti, ci a ricoşat şi către un fenomen.

Mircea Badea, la Antena3: Ceea ce nu suport eu deloc și mi se pare dizgrațios este ghiorlăiala românească, de genul: ‘ia uitați ce s-a întâmplat, ce să vezi?’ E pandemie pe tot globul, poți să pățești… După care s-au închis granițele, au început să comenteze. Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi. Vezi dacă te înțelegi cu ei. În acel moment, Mihai Gâdea a zâmbit cu subînţeles, ca să priceapă Badea că i-a binecuvântat poanta, în pofida faptului că ghiorlăiala nu există în limba română. Poate-i vorba despre ghiorăit sau chiorăit.

Inexistenţa cuvântului ghiorlăială ca şi delirul legăt cu cei plecaţi în vacanţă, doar pentru că Badea avea nevoie de niscai vionovaţi de serviciu în emisiune e un fleac, face parte din fişa postului. Dar s-o ironizeze pe Dănuţa (este vorba despre Dana Budeanu – n.m.), femeia cultă-n cap, ultra-progresistă şi liber-schimbistă, care rupe tot ce mişcă pe genuchi de o bună bucată de vreme, după cum afirmă chiar ea, mi se pare o blasfemie.

Mai ales că însuşi Ion Cristoiu a ţinut să ne spună deunăzi că Dana Budeanu, cunoscută şi drept amazoana PSD, este un fenomen, după ce, în februarie, tot Cristoiu prezicea că duduia îl va eclipsa până şi pe Mircea Badea.

În rest, da, tusea şi junghiul se înţeleg de regulă bine, dar, după cum se vede, nu mereu.

Citeste şi: Dana Budeanu, delir suprem: ‘Neaţa, imbecililor! Cei cărora li se adresează ar fi sclavi, putori, scame

2 comentarii la „Mircea Badea aruncă o aroganţă spre ultra-progresista Dana Budeanu sau tusea şi junghiul”

  1. Mahalagiii Haznalei 3 involuează încontinuu spre idealul lor care-i întregul conținut al unei latrine inundate vara la apus de soare de o binemeritată ploaie caldă care-i face viermii să se miște mai vârtos când încearcă să se ferească de ciocul de fier al găinii lui Cristoiu, aia care naște pui vii și-i alăptează sau alte păsări de pradă în hazna PSD-iste

  2. Misto ba si culmea prostiei – prostii rad de prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.