Halucinantele derapaje ale aleşilor: Liviu Pleșoianu crede că forţele iadului atacă susţinătorii PSD

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, omul cu apucături mesianice, ridicat în slăvi de propaganda ruse pentru „suveranismul” său, a candidat pentru funcția de președinte al PSD cu un discurs de o grandoare halucinantă, din care n-au lipsit forţele iadului şi monştri cei răi.

În cuvântarea sa, Pleșoianu (în opinia mea, doar un cerşetor de atenţie) a clamat lipsa de solidaritate a unor lideri ai partidului față de pesediştii asaltați de forțele iadului și de monștrii răi, reprezentați de către ”noua Securitate”, căreia, după cum băniţi deja, Liviu Dragnea și Darius Vâlcov i-ar fi căzut victime.

Cum era de aştepta, Sputnik, vocea propagandei ruse în România, a reacţionat mintenaş.
Discurs excepțional al lui Liviu Pleșoianu – așa ceva NU s-a mai auzit! A cucerit sala! – Discursul său a incendiat pur și simpla sala, cucerind auditoriul!, titra agenţia rusa.

Discursul „incendiar” al lui Pleşoianu, care ar fi „cucerit” sala, dacă ar fi să ne luăm după Sputnik, i-au adus deputatului PSD de patru ori mai puţine voturi decât Vioricăi Dăncilă, care a devenit preşedintele PSD. Acum, sunt curios dacă Pleşoianu demisionază din partid, aşa cum sugera el (adevarat, destul de moale), după ce oamenii lui Dragnea au fost daţi la o parte, unul câte unul.

În rest, nu cred că „suveranistul” Liviu Pleşoianu va ieşi prea curând de pe făgaşul de nedumerit în faţa evidenţei, care tot crede că înţelege perfect ceea ce, de fapt, nici măcar nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.