Tulburare cu premeditare: Codrin Ştefănescu le mulţumeşte trădătorilor care nu l-au votat

Partidul n-a mai vrut să-i dea la congres funcţie visată, iar acest fapt pare să-l fi tulburat puternic pe Codrin Ştefănescu, care, iată, a crezut ce titra DC News, site-ul controlat de Bogdan Chirieac, în urmă cu două zile: Congres PSD. Codrin Ștefănescu, lider detașat în sondajul pentru funcția de secretar general al partidului

Ştefănescu, catalogat drept un exponent al aripii radicale a PSD, zice însă că nu abandonează luptă. De acum încolo, încărcat de mânie proletară, îl va sprijini pe Liviu Pleşoianu, deputa PSD, care s-a poziţionat de multă vreme împotriva UE şi NATO. Cum îl va sprijini de fapt, greu de spus. Este prea puţin probabil ca PSD să intre în cursa pentru Cotroceni cu un candidat ostil Uniunii Europene şi Alianţei Nord-Atlantice, mai ales după semnalele pe care le-a dat la congres.

Până mai ieri, Pleşoianu, care viseză să fie preşedinte, era  sprijinea doar propaganda rusă. Iată că acesteia i se alătură acum şi Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD.

Codrin Ştefănescu, tulburare cu premeditare pe pagina sa de Facebook: …Vreau sa le multumesc si celor care m-au tradat! Mult mai multi! Oameni pe care i-am sustinut si apārat. Voi mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand. Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant. Ceea ce nu voi accepta niciodatā! Il voi sustine pe Liviu Plesoianu ptr alegerile prezidentiale daca ramane consecvent ideii de a candida! Ceea ce imi doresc cu adevarat! Adevarata batalie abia incepe!

În cazul în care Ştefănescu a vrut să fie ironic cu toţi cei care nu l-au votat, deşi i-au promis sprijin, a ratat pe departe. Însă totuşi ceva a reuşit: să facă băşcălie de el însuşi. Involuntar, adevărat. Culmea, pare şi mândru de reuşită.

Un comentariu la „Tulburare cu premeditare: Codrin Ştefănescu le mulţumeşte trădătorilor care nu l-au votat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.