search
top

Huiduitul domn Dragnea: Irina, meriţi mai mult!

Sute de persoane au protestează la Iași împotriva PSD în timpul mitingului acestui partid, la care participa Liviu Dragnea, liderul PSD, și premierul Viorica Dăncilă.

În stradă, s-a scandat: PSD, ciuma roșie, La pușcărie!, Hoților!, Cuib de hoți și de mafioți.

Bine ai venit, nimicule, în Moldova, scria pe pancarta unuia dintre manifestanți, iar pe alta: Irina, meriţi mai mult, aluzie la Irina Tănase, iubită lui Dragnea, mai tânără cu 30 de ani decât liderul maxim, dar şi la sloganul PSD pentu europarlamentare: Romania merită mai mult.

În ciuda măsurilor de securitate luate de organizatori, mitingul electoral al PSD de la Iași a fost „bruiat” de protestatari, chiar dacă partidul a angajat un taraf care să acopere sonor manifestanţii.

Protestatarii au strigat „Şobolanule” şi „Iaşul nu te vrea

Vezi şi: Inteligentul domn Dragnea jignește crunt alegătorii care iî spus verde-n faţă că PSD n-a făcut nimic VIDEO

UPDATE / ora 17.oo: În timp ce Liviu Dragnea susține discursul, afară se scanda: Ieși afară, javră ordinară!

UPDATE: La sosirea la Iaşi, Dragnea a fost aşteptat de aproximativ 2.000 de susţinători, dar şi de 400 de protestatari. Atât la sosirea, cât şi în timpul discursului său, Liviu Dragnea a fost huiduit.

Înainte de evenimentul electoral organizat de PSD la Iași, în jurul Teatrului Național Luceafărul au fost instalate garduri de protecție, păzite de jandarmi.

 

Scrie un comentariu

top