Huiduitul domn Dragnea: Irina, meriţi mai mult!

Sute de persoane au protestează la Iași împotriva PSD în timpul mitingului acestui partid, la care participa Liviu Dragnea, liderul PSD, și premierul Viorica Dăncilă.

În stradă, s-a scandat: PSD, ciuma roșie, La pușcărie!, Hoților!, Cuib de hoți și de mafioți.

Bine ai venit, nimicule, în Moldova, scria pe pancarta unuia dintre manifestanți, iar pe alta: Irina, meriţi mai mult, aluzie la Irina Tănase, iubită lui Dragnea, mai tânără cu 30 de ani decât liderul maxim, dar şi la sloganul PSD pentu europarlamentare: Romania merită mai mult.

În ciuda măsurilor de securitate luate de organizatori, mitingul electoral al PSD de la Iași a fost „bruiat” de protestatari, chiar dacă partidul a angajat un taraf care să acopere sonor manifestanţii.

Protestatarii au strigat „Şobolanule” şi „Iaşul nu te vrea

Vezi şi: Inteligentul domn Dragnea jignește crunt alegătorii care iî spus verde-n faţă că PSD n-a făcut nimic VIDEO

UPDATE / ora 17.oo: În timp ce Liviu Dragnea susține discursul, afară se scanda: Ieși afară, javră ordinară!

UPDATE: La sosirea la Iaşi, Dragnea a fost aşteptat de aproximativ 2.000 de susţinători, dar şi de 400 de protestatari. Atât la sosirea, cât şi în timpul discursului său, Liviu Dragnea a fost huiduit.

Înainte de evenimentul electoral organizat de PSD la Iași, în jurul Teatrului Național Luceafărul au fost instalate garduri de protecție, păzite de jandarmi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.