Impertinenta gândire a lui Dragnea produce băşcălie. Nimicul, brevetat de liderul PSD, pe scenă VIDEO

Momentul în care Dragnea spune: Nimic ești tu, ți-o spun direct!

La Teatrul de Comedie din București, „un spectator” îl întrerupe pe actorul Alexandru Bogdan în timp ce prezenta „Mult zgomot pentru… nimic”, moment în care cel din urmă îl întruchipează magistral pe Liviu Dragnea, liderul PSD. Şi iată cum impertinenta gândirea a liderului PSD nu produce doar consternare, ci şi băşcălie.

Nimic ești tu!, a fost replica lui Bogdan, inspirată din gândirea lui Dragnea, care, la Dumbrăveni (Suceava), a jignit un alegător, nemulțumit de faptul că PSD n-a făcut nimic.

Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!…, i-a strigat Dragnea alegătorului nemulţumit de PSD. Tot la Dumbrăveni, un alt bărbat a refuzat să dea mâna cu Dragnea, invocând: Nu dau mâna cu hoții.

”Ne pregătim pentru partea a doua din Mult zgomot pentru…” le-a spus actorul Alexandru Bogdan spectatorilor, în pauza dintre cele două părți ale spectacolului. În acel moment, din sală, un bărbat a strigat: ”Nimic”. Spre amuzamentul publicului, actorul, imitându-l pe Dragnea, i-a spus „spectatorului”: ”Nimic ești tu! Și vă spun direct… Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule…

Explicaţie la filmul postat de actorul Alexandru Bogdan pe pagina sa de Facebook a fost: Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…

Vezi şi:Inteligentul domn Dragnea jignește crunt alegătorii care iî spus verde-n faţă că PSD n-a făcut nimic VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.