Inteligentul domn Dragnea jignește crunt alegătorii care iî spus verde-n faţă că PSD n-a făcut nimic VIDEO

După ce un alegător din Suceava n-a vrut să-i întindă mâna Liviu Dragna, invocând faptul că nu dă mâna cu hoţii, un altul a fost admonestat şi jignit de liderul PSD, doar pentru că i-a spus liderului maxim un simplu adevăr: PSD n-a făcut nimic.

Vorbind la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava, Liviu Dragnea a spus: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Moment în care un alegător a rosti: Nimic!

Atunci, Dragnea s-a enervat pentru că un muritor de rând a îndrăznit să-i perture peroraţia şi a zis: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!…

Şi încă o dată Dragnea dovedeşte că modul în care-i tratează pe alegători face ca până şi cacofonia să aibă gust de ciocolată cu lapte.

 

UPDATE: Jurnalisata Oana Șlemco, prezentă la Dumbrăveni, Suceava, acolo unde a vorbit Dragnea, a scris pe pagina ei de Facebook: 1. Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu suportă să fie contrazis. A avut o ieșire nervoasă pe scena, la Dumbrăveni.

2. În țară asta nu mai ai voie să îți spui punctul de vedere. Iată cum niște flăcăi, între care primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, sar să îl potolească pe un tânăr, care l-a huiduit pe Liviu Dragnea.

 

4 comentarii la „Inteligentul domn Dragnea jignește crunt alegătorii care iî spus verde-n faţă că PSD n-a făcut nimic VIDEO”

  1. Ce-ați făcut voi ? L-ați ucis pe Ceaușescu ( în Ziua Sfânta de Crăciun , ca niște adevărați bolșevici) apoi ați jefuit Romania , bandiților bolșevici ! Asta ați făcut !

  2. Crede ca scapa daca scoate Romania din UE. Este un plan ticalos, care ne costa enorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.