În drum spre un exorbitant loc de vacanţă, Dragnea, cel care se confundă cu ţara, inventează duşmani ai României, iar apoi îi înfierează cu mânie proletară

Înainte de a pleca în vacanţă în Maldive, cu iubita Irina Tănase, Liviu Dragnea, pare neliniştit şi continuă să inventeze duşmani, exact aşa cum făcea şi Securitatea. Fireşte, ar fi vorba despre duşmanii României, pentru că Dragnea se confundă deja de o bună bucată de vreme cu ţara.

Profitând de mesajul de anul nou, Dragnea, liderul PSD, transmite, din nou, că România are duşmani – chiar dacă nici acum, nici în trecut, n-a putut să-i definească foarte clar. Totodată, el ameninţă că Guvernul pe care, de fapt, îl conduce se va opune cu „fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele„.

…Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei țări, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai, scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice!

Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie!…, conchide Dragnea.

Povestea legată de inventarea duşmanilor nu este chiar nou. S-au folosit de ea şi comuniştii, care, mai bine de 40 de ani, au cerut Securităţii, braţul înarmat al PCR, să găsească duşmanii regimului totalitar şi-n gaură de şarpe. Numai că, după anii ’50 ai secolului trecut, aceştia nu prea mai existau, pentru că fuseseră pur şi simplu exterminaţi, motiv pentru care trebuiau inventaţi. Şi au fost. Acum lucrurile s-au mai schimbat oarecum, iar duşmanii închipuiţi de Dragnea – de la Bruxelles, din ţară ori din străinătate ar fi doar cei care-i doresc: La mulţi ani cu executare!

De fapt, România nu are duşmani în Occident, iar singurul potenţial adversar din vecinătatea apropiată ar fi Rusia, numai că, paradoxal, propaganda Kremlinului de la Bucureşti ridică în slăvi PSD. Apropae că-ţi vine să crezi că partidul lui Dragnea ar face parte din Federaţia Rusă.

Revenind la vacanţa lui Dragnea şi a iubitei sale, Maldive, loc al sejururilor exorbitante, este ţina miliardarilor lumii. Insulele, oficial Republica Maldive, o țară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian. Acolo-i situată și una din cele mai luxoase insule, Coco Pride – o noapte de cazare costă de la 45.000 de dolari în sus.

Faptul că Dragnea a plecat cu iubita sa în Maldive a fost consemnat de evz.ro, stiripesurse.ro, apropiate PSD, dar şi de libertatea.ro. În 2017, liderul PSD şi-a petrecut vacanţă tot acolo, alături de Irina Tănase.

„Derivele partidului aflat în la putere”

Cu o zi înainte ca România să preia președinția Consiliului Uniunii Europene, influentul Le Monde, un ziar de stângă, publică un amplu și semnificativ articol pentru percepția pe care occidentul o are asupra actualei guvernări din România.
Cotidianul francez vorbește despre „derivele partidului aflat în prezent la putere la București”, ca şi despre „asalturile repetate ale PSD și, în special, ale liderului său, Liviu Dragnea, împotriva sistemului judiciar„.

Guvernul României se pregătește să preia conducerea Consiliului Uniunii Europene într-un moment în care se află în „coliziune” cu aceasta, scria şi prestigiosul The New York Times într-o analiză privind preluarea președinției UE de către România. Publicația arata modificările care vizează justiția, puternic criticate la Bruxelles, dar şi „euroscepticismul” liderilor de la București, amintind, totodată, dosarele penale și condamnarea lui Liviu Dragnea, ca și influența sa în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.