În timp ce Darius Vâlcov speră să intre «merituos» în istorie atacând #Rezist, fosta soţie îi aduce osanale Vioricăi Dăncilă

Darius Vâlcov, condamnat într-o prima instanţă la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupţie, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a ieşit iar la înaintare. Probabil că nu vrea să fie mai prejos decât Lavinia Şandru, fosta lui soţie.

Spun asta pentru că, în timp ce Vâlcov atacă frontal #Rezist ori Comisia Europeană, Lavinia Şandru îi aduce aduce osanale Vioricăi Dăncilă, la TVR. Aşa că iata o comuniune şi după divorţ.

Dar să le luăm pe rând. Vâlcov a declarat, la Antena3, că protestatarii #Rezist reprezintă „un fir de praf… în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”.

Întrebat dacă nu vom fi catalogaţi drept „extremişti”, în cazul în care vocea României se va auzi precum a Ungariei ori a Poloniei, Darius Vâlcov a spus: „De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm” .

Tot la Antena3, Vâlcov, colecţionar de dosare penale, atacată Comisia Europeană ori pe Corina Creţu, comisar european, aleasă pe listele PSD, fiindcă ar minţi prin omisiune, dar îl lăudă pe Liviu Dragnea, liderul PSD, de la care ar primi sfaturi valoroase. Nu mai insist asupra programului de guvernare, lăudat de Vâlcov pentru că i-ar aparţine,  şi care ne-ar fi schimbat viaţa, pentru că nu vrau să vă jignesc inteligenţa.

Consemnez însă ce a spus Vâlcov legat de schimbarea permanentă a premierilor şi a miniştrilor din Guvernul PSD-ALDE: „E un semn de profesionalism, acest program de guvernare este o piatră de încercare„. Tot el susţinea că nu avem autostrăzi din cauza altori ţări, pe care însă n-a vrut să le numească.

Abisale nerozi, lansate cu o clipă înaite de a gândi, însă greu de ignorat fiindcă strategia de a căuta duşmani în tot ce mişcă era apanajul comuniştilor.

Creţu vrea explicaţii

Întrebată despre ultimele acuzaţii lansate de Darius Vâlcov, Corina Creţu îi cere premierului Dăncilă să precizeze dacă atacurile lui Vâlcov la adresa ei ori împotriva Comisiei Europene reprezintă poziţia Guvernului.

Fac pariu pe un mic şi-o bere că Dăncilă nu va răspunde – Dragnea nu-i va permite.

În ce o priveşte pe Lavinia Şandru, fosta soţie a lui Vâlcov, aflu că firma sa face 12 emisiuni,pentru TVR, difuzate o dată pe săptămână.

Doar una  costă 2.000 de euro. Aşadar, 24.000 de euro în total fără TVA, pentru trei luni de muncă, după cum arată libertatea.ro.

Cred că nu vă miră nici faptul că prima emisiune a fost dedicată Vioricăi Dăncilă, pe care Lavinia Şandru a ridicat-o în slăvi într-un mod de-a dreptul jenant. Însă, după cum se vede, comuniunea ei cu Darius Vâlcov nu-i chiar pe gratis. Noroc de banul public, curge gârlă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.