Olguţa Vasilescu, tocmai plasată în şomaj tehnic de Iohannis, ultima teorie a conspiraţiei: PSD, împiedicat să-l aibă pe Dragnea candidat la preşedinţie

În timp ce Opoziția susține că Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi Florin Iordache, vicepreşedinte, nu se mai află la conducerea acestui for legislativ, pentru că au fost demişi prin votul majorităţii, cel din urmă spune că nici vorbă.

Pe fundalul acestui scandal, Olguţa Vasilescu mai lansează  încă o teorie a conspiraţiei şi probabil că se pregăteşte şi Codrin Ştefănescu.

În toată tulburarea, care ne-a arată faptul că PSD nu mai are majoritatea în Camera Deputaţilor, mi-a atras atenţia declaraţia Olguţei Vasilescu, fost ministru al Muncii, în prezent plasată de preşedinte Iohannis într-un binemeritat şomaj tehnic cu deznodământ imprevizibil.

Ea a acuzat „o încercare în forță” de a-l da schimba pe Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, dar a şi spus – atenţie!: „Acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candidat viabil în campania electorală”, conform HotNews.

Chiar dacă Olguţa Vasilescu a omis să precizeze despre ce campanie electorală este vorba, nu ne putem gândi decât la cea prezidenţială, devreme ce ea a rostitâ: „candidat viabil”.

Aşa că se conturează din ce în ce mai clar faptul că toţi cei dispuşi să-l susţină pe liderul PSD până la capăt par să-şi fi însuşit vorba atribuită marchizei de Pompadour: După noi, potopul!

Da, pentru că în cele mai favorabile sondaje, Dragnea nu trece de 6%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.