În timp ce Lia Olguţa Vasilescu se crede un ditamai elefantul, Victor Ponta e considerat un purice

Victor Ponta a spus la Craiova, într-o conferinţă de presă, că nu se aliază cu naşii lui Dragnea. Mai precis, în Bănie şi în Dolj partidul său nu face nicio alianţă cu un PSD controlat de Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, soţul ei. Imediat, Olguţa Vasilescu s-a şifonat şi l-a catalogat pe Ponta drept un purice. Nu cu multă vreme în urmă, se uita la el ca la soare. Acum, iată, îl retrogradează la nivel de purice sau de… potaie.

Ponta spune ca nu se aliaza cu noi la Craiova. Pai cine l-a invitat la vreo alianta? Ca sa tropaie pe langa elefant, purecele trebuie sa fie chemat… Cum as putea sa ma aliez cu unul din gasca paraditorilor care faceau dosare nevinovatilor, pentru ca nu le convenea ca au crescut prea mult in sondaje si puneau prea multe intrebari securistilor care conduceau partidul?#marslacotetpotaie, scrie Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Sper însă că Olguţa Vasilescu nu se compară cu un elefant la modul serios. Mă gândesc doar la inteligenţa majestuoasă a respectivului pahiderm.

Revenind la naşii lui Dragnea, fostul lider al PSD declara la un mitingul al partidului, în primăvara anului trecut, că tare ar dori ca Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să fie nașii lui de cununie la nunta cu Irina Tănase, dar n-a fost să fie. Dragnea s-a mutat, pentru o perioadă, într-o celulă din Rahova, iar nunta cu tânăra a fost amânată sine die.

2 comentarii la „În timp ce Lia Olguţa Vasilescu se crede un ditamai elefantul, Victor Ponta e considerat un purice”

  1. Unul mai siret decat altul. Deosebirea e ca Ponta s-a mai adaptat, in tip ce madam Vasilescu a ramas prizoniera sloganelor expirate ale lui Vadim Tudor. Probabil ca nici nu pricepe mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.