Viorica Dăncilă dezvăluie cine se află în spatele ei: Propriul alter ego. Poate că scapă şi de gafele lui ego

O vorbă spune că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie puternică. De multe ori, în spatele meu am fost eu însumi. În timp ce alții aruncau cu noroi, jigneau, eu luam măsuri bune pentru oameni, susţinea Viorica Dăncilă, la Cluj, conform Aktual24, site critic la adresa PSD, însă şi realitatea.net, controlat de Cozmin Guşă, tocmai înscris în PSD (ca să-l restructureze), dă declaraţia în aceeaşi formă, sesizând perla.

Şi EVZ consemnează declaraţia, însă exprimarea greşită. Ba chiar o cataloghează drept uluitoare, în pofida faptului că expresia eu mă aflu în spatele meu vine direct din puţul gândirii.

Sper însă ca Viorica Dăncilă să nu devină posesivă cu ea însăşi. Iar dacă ne-a făcut concesia de-a vorbi despre sine, poate afla că, la feminin, forma corectă a pronumelui de întărire este eu însămi, nu eu însumi.

Dăncilă a recunoscut că, la începutul mandatului sau în fruntea Guvernului, i s-a cerut sa citească discursurile de pe foi. Nu a spus însa cine i-a solicitat acest lucru, dar poate că acum, împreună cu ea însăşi, va lămuri misterul.

În rest, totul e ca alter ego să nu facă greşelile lui ego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.