În vremea coronavirusului, Dana Budeanu se «grăbeşte rău», aşa că răspâneşte prostie în toate părţile

Aflu, cu oarece întârzie, recunosc, că s-a mai născut o stea pe pe bolta cerească a comentariului politic. Este vorba despre Dana Budeanu. Până ieri habar n-aveam că duduia dă şi verdicte politice, credeam că ea face rochii – dealtfel, o îndeletnicire onorabilă.

Însă iată că, trecând brusc de la rochii la verdict politic, prostia pe care o dezvoltă Dana Budeanu în vremea coronavirusului este absolut specială. Mai ales prin insistenţă.

Drept exemplu redau doar primele 30 de secunde dintr-un spici video de vreo 22 de minute al comentatoarei, ca să vedeţi că incontineţa verală poate avea chiar un stil aparte.

Dana Budeanu: ‘Neaţa, sunt un pic pe grabă,… nu fac doar verdict de dimineaţa până seara…şi oricum o fac pentru voi, deci pentru cei care urmăresc şi care vor să ştie exact adevărul, este o paranteză pe care o s-o fac rapid…acum pentru că mă grăbesc foarte rău să pot să punctez mizeriile pe care vreau, astăzi, despre cum se face politică, şi dă criză….şi, în general, de contracte şi de orice în România în acest zile…

Repet, am consemnat doar primele 30 de secunde dintr-un comentariu de vreo 22 de minute, pe care puteţi să-l ascultaţi dacă doriţi să vă autoflagelaţi în aceste vremuri de criză.

În cazul în care rezistaţi la fuga de idei, incontinenţa verbală, incoerenţa crasă şi inepţiile rostite într-o aproximativă limbă română, aflaţi, spre final, că Dana Budeanu este pro-corruption şi, dacă acum tot se achiziţionează fără licitaţie, ar vrea şi ea să fure un pic: … vin oriunde, doar să-mi iau şi eu un pic… eu vreau 1%. Luaţi-o şi pe Dănuţa… E cam singura idee ceva mai limpede din noianul de vorbe fără şir. VEZI VERDICT POLITIC – Dana Budeanu – 23.03.2020

În rest, încercaţi să vă feriţi, atât cât puteţi, de proştii cu aspiraţii, mai ales în vremea coronavirusului.

2 comentarii la „În vremea coronavirusului, Dana Budeanu se «grăbeşte rău», aşa că răspâneşte prostie în toate părţile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.