Tronând peste imperiul neroziei, Dana Budeanu hotărăște: Firea rupe criza coronavirusului pe genunchi

Revin la Verdictul Danei Budeanu pentru că nerozia ei pare a fi de-a dreptul fascinantă.

Sincer, nu prea eram de acord cu minţile sprintene care arătau că prostia este cu mult mai fascinantă decât inteligenţa – pentru că inteligenţa ar avea limitele, în timp ce prostia-i nemărginită, dar, iată, după cum vedeţi mai jos, mă înşelam.

Dana Budeanu, Verdict Politic (stiripesurse.ro), spici video, episodul 27: Singurul politicianAsta-i viaţa, haştagi. Asta-i viaţa, fătălăilor. Când Dănuţa are dreptate, are dreptate.

Tot ceea ce v-am spus despre pensaţii PNL, e adevărat? Şi, abisal!, tot ea răspunse cu satisfacţie: Da.

Tot ce v-am spus despre fătălăii din PSD, e adevărat? Budeanu, în şoaptă, ţuguind buzele: Da.

Tot ceea ce v-am spus despre traseiştii poltici, e adevărat? Îşi răspunde: Da. Totul s-a adeverit

Iar acum, urmează apogeul: Bă, tot ce v-am spus despre Firea s-a adeverit în aceste zile?… Da... Singurul politician, singurul, singurul… singurul, care a rupt efectiv această criză (declanşată de coronavirus -n.m.) pe genunchi, care a luat cele mai şmechere măsuri… concrete… care a dat la propriu m… la toţi bărbaţii aflaţi… pe televizoarele la care vă uitaţi, în toate poziţiile, „evăr”, prin politica românească, a fost Firea… Firea a infiinţat acest serviciu care ajută bătânii să duce, le duce etcetera… O rog să-l mărească…

Trebui să vă dezvălui însă – nu-i chiar o premieră ceea ce le-ar fi dat Gabriela Firea bărbaţilor de pe televizoare în vremea coronavirusului. În urmă cu vreo 17 ani, Alina Răducănoiu, fată de prefect, spune de-a dreptul în faţa presei: Dau m… la tot cartierul!

În rest, da, inteligenţa este un biet cătun uitat în imperiul prostiei din timpul pandemiei – unul nemărginit şi omnipotent.

Un comentariu la „Tronând peste imperiul neroziei, Dana Budeanu hotărăște: Firea rupe criza coronavirusului pe genunchi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.