Tronând peste imperiul neroziei, Dana Budeanu hotărăște: Firea rupe criza coronavirusului pe genunchi

Revin la Verdictul Danei Budeanu pentru că nerozia ei pare a fi de-a dreptul fascinantă.

Sincer, nu prea eram de acord cu minţile sprintene care arătau că prostia este cu mult mai fascinantă decât inteligenţa – pentru că inteligenţa ar avea limitele, în timp ce prostia-i nemărginită, dar, iată, după cum vedeţi mai jos, mă înşelam.

Dana Budeanu, Verdict Politic (stiripesurse.ro), spici video, episodul 27: Singurul politicianAsta-i viaţa, haştagi. Asta-i viaţa, fătălăilor. Când Dănuţa are dreptate, are dreptate.

Tot ceea ce v-am spus despre pensaţii PNL, e adevărat? Şi, abisal!, tot ea răspunse cu satisfacţie: Da.

Tot ce v-am spus despre fătălăii din PSD, e adevărat? Budeanu, în şoaptă, ţuguind buzele: Da.

Tot ceea ce v-am spus despre traseiştii poltici, e adevărat? Îşi răspunde: Da. Totul s-a adeverit

Iar acum, urmează apogeul: Bă, tot ce v-am spus despre Firea s-a adeverit în aceste zile?… Da... Singurul politician, singurul, singurul… singurul, care a rupt efectiv această criză (declanşată de coronavirus -n.m.) pe genunchi, care a luat cele mai şmechere măsuri… concrete… care a dat la propriu m… la toţi bărbaţii aflaţi… pe televizoarele la care vă uitaţi, în toate poziţiile, „evăr”, prin politica românească, a fost Firea… Firea a infiinţat acest serviciu care ajută bătânii să duce, le duce etcetera… O rog să-l mărească…

Trebui să vă dezvălui însă – nu-i chiar o premieră ceea ce le-ar fi dat Gabriela Firea bărbaţilor de pe televizoare în vremea coronavirusului. În urmă cu vreo 17 ani, Alina Răducănoiu, fată de prefect, spune de-a dreptul în faţa presei: Dau m… la tot cartierul!

În rest, da, inteligenţa este un biet cătun uitat în imperiul prostiei din timpul pandemiei – unul nemărginit şi omnipotent.

2 comentarii la „Tronând peste imperiul neroziei, Dana Budeanu hotărăște: Firea rupe criza coronavirusului pe genunchi”

  1. O semidocta. Crede ca o arde pentru baietii si fetele care beau cafele prin Dorobanti. Se inseala amarnic, rad de ea si fac bancuri pe seama pitipoancei. Sa vedem daca va mai cotiza PSD la vorbele ei. Chiar daca palavrele au niscai audienta la fraieri, oferita de platforma PSD stiripesurse, nu produce niciun fel de impact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.