În vremea coronavirusului, Igrid Mocanu nu mai distribuie inepţii despre justiţie, ci fake news-uri despre pandemie

Ingrid Mocanu nu mai scrie despre judecătorii şi procurorii care îi tot încurcau planurile. E firesc, cine mai poate fi interesat de inepţiile ei. Aşa că amazoana justiţiei, ignorată în ultima vreme chiar şi de propaganda rusă, s-a reprofilat – distribuie pe pagina ei de Facebook fake news-uri legate de pandemia de coronavirus.

Înțeleg că eu și cu OMS – ul am zis în mod fals că nu se fac suficiente teste în țărișoară și de asta suntem așa pe calmo. Nu, măi OMS-ule, nici tu nu știi nimic, numa Lăzăroiu știe, scrie Ingrid Mocanu deasupra aricolului: Organizația Mondială a Sănătății critică strategia românească pentru coronavirus…, publicat de Flux24.ro, pe care-l distribuie pe pagina sa de Facebook .

Ştirea din Flux24.ro, un site pro-Rusia, cunoscut drept colportor de ştiri dubioase, pe care nu şi le asumă nimeni, este legată de o declaraţie a lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătăţii. Acesta a făcut un apel la toate țările să-și îmbunătățească la maxim programele de testare pentru a încetini răspândirea coronavirusului.

Avem un mesaj simplu către toate țările: testați, testați, testați (…) Toate țările trebuie să aibă capacitatea de a testa toate cazurile suspecte, ele nu pot lupta cu această pandemie legate la ochi”, a declarat Ghebreyesus. /VEZI STIREA/

Aşadar, în declaraţia directorul general OMS, transmisă de toate marile agenţii de presă, nu este vorba despre vreo critică ori vreo aluzie la adresa României legată de strategia de combatere a coronavirusului, aşa cum titrează Flux24.ro şi distribuie Ingrid Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.