În vremea coronavirusului, managerul pe care baronul Oprişan îl cataloga drept «erou» a spălat putina cu documente şi laptopuri

Oprişan, stânga, dă mâna cu Mândrilă

Constantin Mândrilă, un personaj extrem de controversat, manager al Spitalului Județean Vrancea, infectat cu noul coronavirus, a plecat, pur şi simplu, cu laptopuri şi documente de la biroul său din spital, într-un hotel.
.

Mândrilă a fost condamnat în 2005 (atunci era secretarul Prefecturii Vrancea) pentru că a furat conserve din Rezerva de stat, dar, în pofida acestei condamnări, el a fost uns în 2012 la șefia spitalului de vestitul baron Marian Oprișan. De ce a plecat managerul cu documente şi laptopuri nu e greu de anticipat. De ce a vrut Oprişan cu orice preţ ca Mândrilă să conducă spitalul atâţia ani, e la mintea cocoşului. Însă sunt sigur că voi veţi găsi cele mai bune răspunsuri, pentru e plină presa de relatări deloc măgulitoare despre manager.

Recent, Oprişan îl cataloga pe Mândrilă drept un erou pentru că a venit la spital, unde s-a contaminat cu noul coronavirus. Păi unde trebuia să se ducă, dacă era manager de spital? La brutărie? Numai că Mândrilă e departe de titlul de erou. În 2005, fără pic de compasiune pentru amărâții cu casele acoperite de apă, a furat de la sinistraţi. Atunci, procurorii au găsit la el, într-o boxă, 150 de conserve care ar fi trebuit să ajungă la oamenii greu încercați de furia apelor. Acum, a defectat.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, la B1 TV: La Focșani, avem mai multe focare mici care tind să conflueze. E vorba de o transmitere comunitară extinsă, un nucleu de la Spitalul Militar, în care 35 de cadre medicale sunt afectate, am avut la Jandarmerie, la ISU personal afectat și la Spitalul Județean. La Spitalul Județean avem inclusiv managerul depistat pozitiv, care acum nu e de găsit. Mâine voi merge la Focșani, voi evalua situația și voi lua deciziile în consecință.

Din informațiile prefectului din Vrancea, (managerul – n.m.) a plecat, a închis biroul, a luat laptopuri, documente și stă izolat într-unul din hoteluri. Având în vedere situația medicală, cât și managerială, vom avea un alt management la nivelul Spitalului Județean Focșani.

Dacă vrem să punem bazele unei activități medicale în Spitalul Județean, vom merge pe o conducere militară. Avem o anchetă epidemiologică scăpată de sub control. În momentul în care pacienți pozitivi sunt în izolări pe la domicilii, hoteluri, în contextul în care nu am dat în acest moment decizia ca cei asimptomatici sau cu simptome ușoare să fie la domiciliu sau în diverse locuri… Ei trebuie să fie internați pentru a fi supravegheați. E un focar în extensie, trebuie să izolăm acest focar, trebuie să izolăm focarele mici, trebuie să identificăm contacții.

În rest, da, baronul Marian Oprişan ne-a indicat eroul, iar noi scriem despre isprăvile sale.

UPDATE: Sunt ţinta unor atacuri de mai mult timp, permanent am fost atacat în această perioadă de echipa liberală, spunând că nu fac treabă şi aşa mai departe. Eu am inclusiv stocurile de materiale pe care le las în urma mea pentru cel puţin o lună de zile pentru combaterea Covid în spital, inclusiv echipamente medicale, absolut tot. (…) Medicul mi-a recomandat obligatoriu să am odihnă fizică şi psihică, numai odihnă nu se numeşte asta, este hărţuire pe faţă, a mai afirmat Constantin Mândrilă, conform News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.