Inconştienţă cu premeditare în vremea coronavirusului: Un medic cheamă oamenii la slujba religioasă, în pofida îndemnurilor BOR

În plină stare de urgență, lovit de un extaz extrem periculos, medicul Mircea Puşcaşu îndemnă la nesupunere civică şi cheamă credincioşii din Suceava la slujba de duminică.

Asta în timp ce Bartolomeu, patriarhul ecumenic al Patriarhiei de Constantinopol, considerat drept liderul spiritual al creştinilor ortodocşi din întreaga lume, a cerut bisericilor să îşi suspende serviciile religioase şi ritualurile până la sfârşitul lunii martie.

Dacă ne luăm după mesianicul Puşcaşu, stomatolog din Suceava, cu destui admiratori pe Facebook, ceea ce spun medicii din întreaga lume despre pericolul legat de pandemia de coronavirus e vax. Vorbe goale. Aşa că el, care probabil se crede Alesul în lupta cu autorităţi corupte şi amorale, după cum le numeşte, preia iniţiativa şi postează pe pagina sa de Facebook: Îndemn la nesupunere civică: Mergem duminică la biserică. Orice ar fi.

E un îndemn la solidaritate, curaj şi aducere aminte de cele ce sunt mai importante decât frica şi ascultarea faţă de autorităţi corupte şi amorale, a comentat ulterior Mircea Puşcaşu tot pe pagina sa de Facebook.

Stomatologul extaziat, care, conform Adevărul, se opune şi vaccinării, îşi asumă inconştienţa de a pune oamenii în pericol. Dar asta nu-i oferă circumstanţe atenuante, ci dimpotrivă. Iar parafrenia nu salvează pe nimeni din această lume.

La ce îndeamnă Sfântul Sinod

Un comentariu la „Inconştienţă cu premeditare în vremea coronavirusului: Un medic cheamă oamenii la slujba religioasă, în pofida îndemnurilor BOR”

  1. Tampitii nu sunt de azi, de ieri. Sunt de cand lumea. Mark Twain: Mai întâi Dumnezeu a creat idioţii, aşa, ca să-şi intre în mână. Apoi a făcut şcolile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.