Inepţii şi lupte intestine: Rădulescu Mitralieră se crede un exemplu în PSD, alături de Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu ori Florin Iordache

Atac frontal şi inepţii cu duimul. Titus Corlăţean, vicepreşedintele Senatului, l-a supărat foc pe Rădulescu Mitralieră, deputat PSD. Asta pentru că primul le-a cerut liderilor PSD să renunțe la peremisme și la stilul mitralieră– o aluzie la modul popieristic în care Olguţa Vasilescu, fostă membră a PRM, şi Cătălin Rădulescu fac politică.

Corlăţean mai susţinea şi că PSD are nevoie de lideri care vorbesc corect limba română, știu limbi străine și sunt buni comunicatori.

Declaraţia lui Corlăţean legată de stilul mitralieră l-a băşicat profund pe Rădulescu Mitralieră, care clama că pe colegul său de partid îl caracterizează oportunismul, lașitatea și securismele. Dar asta n-a fost tot, Rădulescu s-a pus şi pe un ditamai soclu, alături de alte nume ilustre, ca nu cumva sa-l uite istoria.

Nu o sa fii niciodată ca mine, ca Olguța, Codrin, Teodorovici, Șerban Nicolae, Pleșoianu, Arsene, Iordache sau Grindeanu, o sa rămâi un individ mort după funcții și atât! Dep Cătălin Marian Radulescu sau „Mitraliera“ așa cum mi-ai spus tu. Eu sunt medic, tu?, scria deputatul Rădulescu Mitralieră pe pagina sa de Facebook, referindu-se la Titus Corlăţean.

În rest, inepţiile, oricât de răstit ar fi debitate de Rădulescu Mitralieră, care, mai nou, se crede un exemplu demn de urmat în PSD, tot inepţii rămân.

3 comentarii la „Inepţii şi lupte intestine: Rădulescu Mitralieră se crede un exemplu în PSD, alături de Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu ori Florin Iordache”

  1. Radulescu pistol-mitraliera se lauda ca e medic, dar nu a profestat o clipa. La capitolul exprimare, e praf si pulbere, iar, în ceea ce priveste un strop de cultura generală, se taraste de-a binelea, asa cum spunea un scriitor. A spus prostii, ghilobanii si mitocanii cu ghiotura, dar ar fi o pierdere de vreme sa le amintesc. Nu cred ca PSD-ul va scapa de un asemnea speciment, prezent, de altfel, si in alte partide. Pentru ca, in poltica de la noi, mitocania aroganta nu e un handicap.

  2. Nu va fi nici o reforma in PSD. Nu pot sa salvezi partidul cu ideile luminatului Cozmin Gusa si interviurile de doua parale ale dudii deontoloage Denis Rifai. De fapt, nu vor asta. Nu exista nici o deosebire majora intre Gusa si Mitraliera. Prietenii stiu de ce.

  3. Penalul Mitraliera, ca doar a fost condamnat defintiv cu suspendare, pentru coruptie, are dreptate. Noi nu avem cum sa fim ca Olguța, Codrin, Teodorovici, Șerban Nicolae, Pleșoianu, Arsene, Iordache &co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.