Nistorescu sare iar în apărarea lui Dragnea: PSD şi-a părăsit liderul de frică și din neștiință. Te doare mintea!

Dintr-un articol în care Cornel Nistorescu dă indicaţii preţioase unui PSD aflat la o răscruce, aflu şi ce greşeală a făcut partidul atunci când l-a părăsit pe Liviu Dragnea, cel care ar fi avut, în opinia luminatului autor, câteva direcții și inițiative corecte pentru România.

PSD-ul l-a părăsit pe Liviu Dragnea nu pentru că era lemn la economie și asculta de un apucat, nu pentru că s-a înconjurat de culegători de scame și de incompetenți, nu pentru că a fost găsit cu o casă în Brazilia (basm internațional finanțat), nu că ar fi furat balta Belina (altă jonglerie de comunicare), nu pentru că ar fi fraudat alegerile sau ar fi folosit două cucoane la partid (fapt care n-are legătură cu corupția). PSD-ul l-a părăsit pe Dragnea de frică și din neștiința de a juca în marea politică europeană care a decis demolarea unui lider egolatru și adeseori rudimentar în comportament, dar cu cîteva direcții și inițiative corecte pentru România, scrie Cornel Nistorescu în articolul PSD la cotitură, publicat în cotidialul.ro, portal pe care-l controlează.

De unde pricep că, de fapt, intrare lui Dragnea în puscăşie, după o a doua condamnare definitivă, nici că ar fi contat pentru partid, care i-a dat eject liderului maxim doar pentru că respectiva formaţiune poltică este inaptă să joace în marea politică europeană. Adicătelea, în PE eşti aşteptat ca să te lauzi cu noii autocraţi ai Europei, fie ei şi aflaţi temporar în inchisoare. Te doare mintea!

Ca să vezi viziunea înţeleptului Nistorescu…. România avea nevoie de un lider al PSD şi un şef al Camerei Deputaţilor căzut în propria admiraţie, pornit pe drumul autocraţiei, contra UE, cu accente paranoice şi apucături deja evidente de oligarh, care a fost acuzat doar în baza unor basme internațional finanțate şi jonglerii de comunicare.

În rest, nici chiar propaganda rusă nu i-a găsit încă atâtea merite lui Dragnea.

Citeşte şi: Lui Cornel Nistorescu îi pute totul, de când preferaţii săi nu mai sunt la butoane. L-a luat de cap duhoarea

Un comentariu la „Nistorescu sare iar în apărarea lui Dragnea: PSD şi-a părăsit liderul de frică și din neștiință. Te doare mintea!”

  1. Metehnele comunistre de la Scanteia tineretului, ziarul PCR, si Flacra lui Adrian Paunescu ii sunt atat de intiparite in creier incat oricat ar vrea sa faca pe echidistatul nu o sa-i iasa. Nistorescu este doar un comunist vopsit, imbogatit in tranzitie si de tranzitie, ca multi altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.