Ingrid Mocanu a hotărât: poliţiştii catalogaţi de ea drept criminali n-au dreptul la prezumţia de nevinovăţie; e doar privilegiul ei

Ingrid Mocanu, această la donna è mobile a justiţiei la televizor, era foarte ofuscată pe vremea în care, într-o primă instantă, primise o condamnare 4 ani de închisoare cu executare şi clama, de regulă la televiziunea Varanului ori la RTV, prezumţia de nevinovăţie.

Numai că, iată, respectiva prezumţie de nevinovăţie i-ar aparţine doar ei, nu şi poliţiştilor implicaţi în cazul Alexandru Găzdac, care ar fi nişte criminali. Cel puţin aşa îi cataloghează Ingrid Mocanu, cu mult înaite de-a se finaliza cercetarea penală.

După ce Victor Ciutacu a rezolvat în cel mai pur stil pompieristic cazul Alexandru Găzdac – bărbatul împuşcat fiindcă ar fi atacat poliţiştii, hop şi Ingrid Mocanu. Dorind să se afle musai în treabă, dar şi să-i arate teleastului de la RTV că-i cântă în strună, ea scrie pe Facebook: Dragi criminali, Uitați cum stă treaba cu ”statul de drept”: la violență nu se răspunde cu violență, ci se procedează ”potrivit legii” …Căci asta ați făcut: ați ucis cu sânge rece un nebun beat…

Habar n-am care vor fi concluziile după ce se va termina cercetarea penală în acest caz şi nici nu pot anticipa ce verdict va da justiţia, însă dacă ne luăm după Mocanu, care pretinde că-i ditamai doctoru’ în drept, Alexandru Găzdac se plimba pe la patru dimineaţa pe holurile unui bloc, cântând serenade vecinelor, iar poliţiştii, aflaţi şi ei p-acolo, din întâmplare, au considerat că bărbatul cântă fals şi l-au împuşcat.

În rest, de unde ştie jurista Ingrid Mocanu că omul era nebun, aşa cum scrie în postarea ei, ţine de mister. Din păcate însă, misterului nu-i poţi pune întrebări pentru că nu vei primi niciodată răspunsuri.

Victor Ciutacu se erijează în criminolog şi desenează un zero mare, sub care scrie grandoare, iar propaganda rusă îl acompaniază

2 comentarii la „Ingrid Mocanu a hotărât: poliţiştii catalogaţi de ea drept criminali n-au dreptul la prezumţia de nevinovăţie; e doar privilegiul ei”

  1. Marii infractori nu angajeaza decit avocati celebri ca sa le apere onoarea nerepererta. Celebra ar vrea sa fie si Ingrid Mocanu, numai ca nu-i prea iese. Iar daca tot trage mita de coada, peroreaza si stucheste. Partea proasta pentru ea e ca PSD nu mai da nimic de pomana, acum nu are de unde. Poate mai incolo.

  2. Scapat de puscarie, lupul moralist ne da sfaturi> infractorii sunt prea costisitor de pedepsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.