Învăţăturile lui Bogdan Chirieac către interimarul Ciolacu din vremea distanţaţii: Marcele, ridică-te şi punctează

În vremea distanţării, şi indicaţiile preţioase se dau, fireşte, de la distanţă. De pildă, Bogdan Chirieac, cunoscut şi drept Morsa Competentă, aşa cum l-a botezat Băsescu, tine neapărat să-i furnizeze lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, niscai învăţături prin ricoşeu. Motivul: îl vede dezarmat în faţa lui Iohannis, după atacul președintelui pe tema proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc, trecut tacit de Camera Deputaţilor, condusă de (da, aţi ghicit) Marcel Ciolacu.

Nu cu multă vreme în urmă, aflasem că Liviu Dragnea îi dădea tot felul de indicaţii preţioase lui Chirieac, legate de ce şi cum trebuie să se mai audă prin presă, dar nu numai. Iată că lucrurile s-au mai schimbat de când, la rândul său, fostul lider maxim al PSD s-a distanţat la Rahova. Acum, indicaţiile le dă Chirieac.

Marcel Ciolacu a căzut într-o capcană, a fost prins. Ardealul nu pleacă la unguri. Cred că PNL a întins această capcană. Din Camera Deputaților nu face parte doar domnul Ciolacu. Acolo sunt toate partidele. Documentul e prin sertarele Parlamentului e de ani de zile. Președintele Iohannis a punctat. S-a dus direct la Marcel Ciolacu. L-a acuzat că a negociat Ciolacu cu Viktor Orban. Notația e mult mai profundă. Iohannis e etnic german. Un etnic german se luptă pentru România. A fost un moment politic bine speculat de Iohannis. Marcel Ciolacu trebuie să iasă din această stare și să puncteze politic, a spus Bogdan Chirieac, conform site-ului Antena3.

Nu ştiu cum va puncta poltic Ciolacu după knockout, însă Chirieac, care vrea să arate cât este de util, trebuie să ia în calcul şi faptul că, spre deosebire de Dragnea, actualul preşedinte interimar al PSD a aflat deja, oricât ar adora să fie adorat, că plata linguşirilor te poate sărăci. Mai ales după ce trezorierul partidului a început să bată drumul DNA-ului.

3 comentarii la „Învăţăturile lui Bogdan Chirieac către interimarul Ciolacu din vremea distanţaţii: Marcele, ridică-te şi punctează”

  1. Mai bine s-ar duce la culcare gusatul asta hulpav.Sa se uite in oglinda parca e pregătit de Ignat chit ca deabea am trecut cu greu sărbătorile pascale și Crăciunul e departe.Mars la cocina imbuibatule și lasă sfaturile unor oameni adevărați….

  2. Ziarul Libertatea: Când toate evenimentele publice sunt interzise prin lege și se preconizează o recesiune economică fără precedent, Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță, a oferit un contract în valoare de 2.495.134, 90 lei fără TVA pentru organizarea de evenimente cu publicul firmei conduse de jurnalistul Bogdan Chirieac, DC News. Contractul a fostul anunțat azi (1 aprilie) pe e-licitații.ro.

  3. Morsa copetentena nu are si nu a avut vreodata legatura cu presa, ci doar cu afaceriele de tot felul. Money, mony, mony, doar asta il intereseaza. Elena Udrea stie, Cocos stie, PSD stie si cam toata lumea stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.