Ingrid Mocanu, delir cu premeditare: După Brexit, liderii UE îi vor călca pe cap pe suveranist-naţionalişti. Bine că ea nu prea are

Ieşirea Marii Britanii din UE i-a inspirat suvernistei Ingrid Mocanu, starleta propagandei ruse, o analiză demnă de lozinca: Proletari din toate țările, uniți-vă!

Ei bine (vă rog să nu râdeţi), de-acum în colo, după cum arată avocata atomică, liderii UE vor înăbuşi în faşă orice pornire naţionalistă, iar serviciile secrete româneşti, nu ştim exact care, abia aşteaptă să-i îndosarieze pe naţionaliştii-suvernişti.

Ingrid Mocanu, pe pagina ei de Facebook: …Din această experiență (Brexit – n.m.), marii conducători ai UE au înțeles că trebuie să calce pe cap orice izbucnire de naționalism iar ”serviciurile” noastre au înțeles probabil că vor trebui să fabrice dosare oricărui cetățean care ar dori să înființeze vreun partid naționalist-suveranist

Nici chiar Viorica Dăncilă n-a fost capabilă să spună asemenea inepţii.

Prostia e nemuritoare, aşa ca, în cazul în care şi voi studiaţi fenomenul, citiţi întreaga stupiditate postată de Mocanu pe Facebook, plus sfidarea pentru cei care critică Brexit-ul – nişte cetăţeni spălaţi pe creier, după cu scrie ea în post-post-scriptum: PPS – sunteți spălați pe creier de unii mai proști ca voi, băi cetățeni!

Culmea e că, de data aceasta, nici măcar propaganda rusă nu-i laudă inepţia de pe Facebook. Poate că weekend-ul asta, care include şi duminica unică, a slăbit vigilenţa reporterilor de la Sputnik, dar, fireşte, mai e timp de-o proslăvire.

În rest, conform DEX, NAŢIONALISM însemnă şi politică și ideologie care urmăresc întreținerea izolării și ațâțarea urii de rasă și naționalitate. ◊ tendință de a aprecia exclusiv și exagerat tot ceea ce aparține propriei națiuni. (< fr. nationalisme) şi nu cred că Ingrid Mocanu e străină de respectiva definiţie.

Un comentariu la „Ingrid Mocanu, delir cu premeditare: După Brexit, liderii UE îi vor călca pe cap pe suveranist-naţionalişti. Bine că ea nu prea are”

  1. Cuncoana asta arata //exemplar// falimentul ingamfarii, prin tot ceea ce colcaie in mintea ei prea fudul dezvolatata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.