Gâdea îl spală ca la Nufărul pe Tudor Gheorghe, dar nu îndeajuns, aşa că sare şi propovăduitorul Dan Puric

După scandalul declanşat de spectacolul Degeaba 30, realizat de Tudor Gheorghe şi difuzat de TVR chiar de ziua lui Ceauşescu (nu întâmplător), menestrelul părea că nu este interesat de vreo polemică. Chiar afirma, uşor plictisit: …câinii latră, caravana trece.

Numai că apoliticul Tudor Gheorghe şi-a dat seama că nu-i suficient doar un câinii latră, caravana trece pentru onoarea sa nereperată. Aşa că a dat fuga să ofere un interviu lui Mihai Gâdea, care, imediat, a pus în mişcarea toată spălătoria oficinei Antena3 pentru albirea maestrului.

Asta pentru că reacţiile din mass-media și de pe rețelele de socializare arătau că mesajul spectacolului Degeaba 30 a fost perceput drept unul politic – eurosceptic și nostalgic față de trecutul comunist. Din acest motiv, şi criticile au fost vehemente. Şi nici nu putea fi astfel devreme ce protestele în sprijinul justiţiei a mii şi mii de oameni din toată ţara au fost bagatelizate de Tudor Gheorghe în cântecele sale, iar procurorii (e vorba despre cei de la DNA, fireşte), insultaţi – ca să dau doar două exemple.

Însă, de data asta, Gâdea n-a fost îndeajuns, motiv pentru care-i scuturată naftalina şi de pe propovăduitorul Dan Puric, tot într-o emisiune a Antenei3. Acolo, pantomimul a zis că Tudor Gheorghe ar fi un fel de Dumnezeu şi nu trebuie atins. …Acesta este Tudor Gheorghe! Valoare națională intangibilă!, după cum afirma Puric la oficina lui Dan Voiculescu. Nu-i exclus ca într-o zi să aflăm că trebui să îngenunchem atunci când apare valoare națională intangibilă.

Cum nu putea rata momentul, Ingrid Mocanu, această madonă a Justiţie, se bagă în seamă şi scrie pe Facebook:Aseară, la A3, am avut două mostre de valoare a poporului român: Dan Puric și Tudor Gheorghe. Acești oameni nu vor ajunge însă, din păcate, să își reprezinte cetățenii, căci nu au loc de hahalerele care…

Ce mai lipsea? Da, aţi ghicit, propaganda rusă. Ideile delirante ale lui Puric legate de Tudor Gheorghe au fost, azi, ridicate în slăvi de Sputnik, agenţia de persă a Moscovei, mai ales că, la pachet, mesianicul a blamat România fiindcă a intrat în UE şi în NATO. Fireşte, nici Ingrid Mocanu, starleta propagandei ruse, n-a fost uitată de Sputnik, care, mintenaş, i-a consemnat în trombă stupida postare.

2 comentarii la „Gâdea îl spală ca la Nufărul pe Tudor Gheorghe, dar nu îndeajuns, aşa că sare şi propovăduitorul Dan Puric”

 1. Regretatul Ioan Gyuri Pascu i-a scris în 2014 apolticului Tudor Gheorghe, care se implicase pana in gat in campania electorala, prin sustinerea candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. In scrisoare, Gyuri Pascu il numea pe Tudor Ghorghe – bardul neamului.

  Scrisoare către «Bardul Neamului Românesc
  Mă adresez «bardului neamului românesc» cunoscut sub numele de Tudor Gheorghe.
  Mă numesc Ioan Gyuri Pascu şi sunt cetăţean romăn creştin-ortodox, născut din sânge de român spurcat cu sânge de ungur ,de slovac şi de polonez, în 1961,în Agnita,fix în mijlocul Romăniei Mari.
  N-am fost si nu voi fi membru al vreunui partid,poate doar dacă s-ar infiinţa un partid al IUBIRII,LUMINII şi ADEVARULUI.
  N-am participat la nicio campanie electorală şi nu voi spune românilor cu cine să voteze sau să nu voteze,E fix treaba lor.Oricum ,in acesti 25 de ani de /libertate/ am fost /guvernaţi/de niste indivizi lipsiti de cel mai elementar bun simţ,care şi-au facut nevoile, ca să mă exprim elegant,pe alegătorii lor.
  Sunt şi eu posesor de voce,nea Tudore.Poate nu asa grozavă ca a matale sau,dacă mă gândesc puţin,poate că da.
  In calitate de fost strungar,profesor de limba română (nasol pentru o corcitură,nu?),de autor a şase cărţi şi a 12 albume de muzică originală cu textele aferente,de interpret al unor rolişoare in niste filme premiate internaţional, imi voi permite ca,in numele tuturor celor nascuţi pe acest pământ din familii mixte sau de alte naţionalităţi,să cer iertare domniei tale că nu suntem rumâni atât de verzi si de vii ca domnia ta!
  P.S. grijă la colegii din Filarmonicile cu care umbli prin ţară,pe banii nu ştiu cui.Verifică-i dacă sunt toţi rumâni vii.
  Initial voiam să–mi pun un deget pe obraz,da’ mi-am amintit ca bunica( pardon- jumate slovacă,jumate poloneză),m-a invăţat să cer iertare chiar dacă nu socot că am greşit!”.

 2. La fel de tare este mesajul tatălui lui Tudor Gheorge, Ilie.
  Tatăl lui Tudor Gheorghe a reacţionat după ce televiziunea controlată de Dan Voiculescu a publicat un mesaj trimis de artist, din care reieşea că atât el, cât şi tatăl acestuia sunt solidari cu postul confiscat. Ilie Tudor însă a negat, pentru Kamikaze, că susţine postul şi consideră că Antena 3 s-a folosit de numele său, etichetând gestul televiziunii ca o manevră tipic comunistă, scria EVZ în anul 2014.

  – In ’59 tata a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare si toata averea familie confiscata.Mama cu trei copii a fost trimisa pe drumuri. Prin 70 am primit o scrisoare prin care Justitia isi cerea scuze. De suferinta noastra nicio vorba. Pana la urma se va constata ca totul a fost o facatura ordinara. Si totul se va uita. Amaraciunea, consumul nervos, injurile aduse de colegii de breasla, orbiti de invidie si altele cum vor fi sterse -. Acesta a fost mesajul pe care postul lui Dan Voiculescu l-a difuzat miercuri, 13 august 2014, cu titlul Maestrul Tudor Gheorghe, solidar cu Antena 3.

  Contactat de revista Kamikaze, Ilie Tudor a negat orice asociere cu postul Antena 3: Eu nu mă uit la mizeria lor. Și cum să creadă cineva că eu aș putea susține pe un bogătaș care a făcut avere din banii comuniștilor, care mai e și condamnat acum? Sunt uimit că și-au permis să spună așa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună și el așa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile. Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Așa procedează comuniștii, dintotdeauna, îi știu bine, a declarat pentru Kamikaze Ilie Tudor, care s-a arătat surprins de gestul postului de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.