Ingrid Mocanu, ultimul moft: Se leapădă echidistant de PSD

Ingrid Mocanu o puternică susţinătoare a politicii anti-justiție, dusă timp de trei ani de PSD-ALDE, vajnică luptătoare cu statul paralele, dar şi starletă a propagandei ruse, a fost lovită de o mare lepădare.

Nu, nu sunt pesedistă. Deloc. Nici penelistă. Useristă nici atât. Sunt o susținătoare a drepturilor individului, a egalității și a statului de drept (…)Acest PSD NU reprezintă opiniile mele, nu îl susțin și nici măcar nu îl votez. La fel ca toate celelalte partide mincinoase, scrie Ingrid Mocanu pe pagina ei de Facebook, într-un exerciţiu de lepădare echidistantă, pe care l-ar vrea desăvârşit.

Desăvârşite erau şi pledoariile ei de la Antena3 în favoarea persoanelor acuzate de corupţie, ca şi sfaturile pe care le dădea procurorilor, cei care trebuiau s-o lase mai moale în ce priveşte Codul penal, mai ales când era vorba despre anumiţi politicieni, că tot urma să fie schimbat de PSD da capo al fine.

Atunci când vorbea frecvent la Antena3, Ingrid Mocanu trăgea spuza şi pe turat ei, pentru că era condamnată în primă instanță la 4 ani de închisoare. Ulterior, a fost achitată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

În rest, da, ipocrizia este lubrifiantul societăţii, iar Ingrid Mocanu o curată voce a patriotului naţionale.

Un comentariu la „Ingrid Mocanu, ultimul moft: Se leapădă echidistant de PSD”

  1. Sunt o sustinatoare a drepturilor individului a se citit: sustin drepturile penalilor. Ingrid Mocanu a fost si va ramane sustinatoarea penalilor, chiar daca vrea sa scape de aceasta eticheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.