Teodor Meleșcanu traseismul şi pasul firesc: A schimbat iar partidul; nu cred că mai ştie al câtelea este

Teodor Meleșcanu este cu adevărat un liber schimbist. Până acum a trecut prin şase partide, dar, de fapt, sunt mai multe pentru că PSD a purtat denumiri diferite de-a lungul vremii.

Aşadar, după 1989, Meleşcanu (79 de ani) a fost la PSD, sub toate denumirile sale, Alianţa Pentru România , PNL, ALDE, Forţa Naţională, iar acum s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal, controlat de Dan Voiculescu. Şi, aşa cum spune el, după o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc.

Da şi eu cred că e un pas firesc pentru Meleşcanu, genul de traseist care, la rigoare, promite să construiască un pod, chiar dacă nu există un râu peste care să treacă.

2 comentarii la „Teodor Meleșcanu traseismul şi pasul firesc: A schimbat iar partidul; nu cred că mai ştie al câtelea este”

  1. petcu daniela, am sters comentariul/ hai sa lasam rudele, indiferent cine sunt ele, ca nu asta e subiectul/ o seara buna

  2. Avem politicienii pe care îi merităm, așa că să lăsam framântările. Meleșcanu, la 80 de ani, este cel mai bun exemplu. În cazul lui, Curtea Constituțională a deci că a fost ales ilegal la conducerea Senatului, are o pensie de aproape 9.000 de lei pe lună, la care se adauga un salariu lunar de 14.000 de lei de Senat. Acum va mai primi o sinecură babană și de la Voiculescu. Daca tot nu recupereaza statul bani de la el, îi ia Meleșcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.