Întrebată dacă va candida la prezidenţiale, Kövesi a răspuns: Nu, No, Nein, Nie. Părerologii şi răspândacii iar au dat-o în bară

Mai multe sondaje apărute recent în România măsurau intenția de vot în cazul Laurei Codruța Kövesi, procuror-șef al Parchetului European. Chestiunea era bizară fiindcă nu existau nici măcar informaţii vagi legate de faptul că ea ar dori să ocupe fotoliul de la Cotroceni, ca să nu mai vorbesc despre ghicitorii în stele care se întreceau în profeţii aberante pe FB ori pe diferite site-uri.

Laura Codruța Kövesi, într-un interviu acordat Radio Europa Liberă Moldova: Nu, nu doresc să candidez la Președinția României. Poate, ca să fiu mai clară, răspunsul meu este ‘Nu’, ‘No’, ‘Nein’, ‘Nie’ și, dacă mai practic puțin cu colegii din EPPO, o să pot să răspund «Nu» în cele 17 limbi oficiale în care se discută în EPPO.

Şi astfel Kövesi infirmă zvonurile aruncate pe piaţă de răspândacii şi părerologii noştri cei de toate zilele. Toţi o dădeau drept candidată sigură la următoarele alegeri prezidențiale din România. Aşa că abia aştept să văd cum o întorc ca la Ploieşti marii ghicitori în stele.

Cieşte şi:

Un comentariu la „Întrebată dacă va candida la prezidenţiale, Kövesi a răspuns: Nu, No, Nein, Nie. Părerologii şi răspândacii iar au dat-o în bară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.