Supărat că Zelenski îşi apără ţara de invadatori, Ion Cristoiu îl înfierează din nou cu bulevardieră mânie proletară  

Ion Cristoiu nu se lasă. Vrea să cucerească masele cu propagandă în favoarea Rusiei, pe care o clamează aproape zilnic. Însă, atotştiutor cum îl ştim, chiar şi el s-a prins de faptul că încrâncenatele sale peroraţii anti-occidentale ori exerciţiile de admiraţie faţă de Putin nu conving. Aşa că schimbă tactica. O dă în băşcălie. Una trivială, în speranţa că speculaţiile tabloidizate îi vor aduce succes în rândul maselor largi populare.  

Supărat în continuare pe Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, pentru că îşi apără ţara şi se opune invaziei ruse, Ion Cristoiu îl înfierează pe liderul de la Kiev cu bulevardieră mânie proletară, afirmând într-o înregistrare video, postată pe blogul său: …marea majoritate a admiratorilor lui Zelenski sunt genul ăsta de femei care au probleme acasă (…) Dacă nu s-ar uita la Zelenski, s-ar uita la bărbaţii lor. Sau la ibovnicii lor. Sau la taţii lor… De unde are maestru’ respectiva informaţie abisală, fiindcă nu pare a fi vorba despre vreo opinie, n-am aflat din înregistrare, aşa că fiecare poate crede ce doreşte legat de aiurarea cu femeile care n-ar trebui să se uite la Zelenski, ci la bărbaţii lor, fix pe placul Kremlinului.    

Recunosc, chestiunea aia de la urmă, cu taţii, n-am prea înţeles-o. În schimb am priceput că Volodimir Zelenski ar fi atât de vai de capul lui fiindcă se bate crâncen cu ruşii încât singurele sale admiratoare de pe această lume sunt femeile divorţate, după cum afirmă Cristoiu, convins că a pus-o de-o ironie. Ca deobicei, s-a înşelat. A pus-o doar de-o bădărănie.  

În rest, chiar nu vreau să comentez mai mult despre închipuirile declanşate în mintea lui Ion Cristoiu de admiratoarele lui Zelenski, pentru că nici prin gând nu-mi trece să mă tabloidizez.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Supărat că Zelenski îşi apără ţara de invadatori, Ion Cristoiu îl înfierează din nou cu bulevardieră mânie proletară  ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.