Viorica Dăncilă se-ntoarce şi-l provoacă pe Ciolacu cu înverşunare: Marcele, înfruntă-mă direct

Foto: Facebook, Marcel Ciolacu

Dihonie şi înfruntări în PSD. După ce baronul PSD Ionel Arsene a înjurat-o pe Ana Birchall, fără să bănuiască măcar că plăcuţa suedeză are un singur sens, hop şi Viorica Dăncilă. Ea sare la gâtul lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al partidului (cel care a detronat-o), cerându-i să o înfrunte direct.

Urmând sintagma: Există prezumția de vinovăție, că doar Dăncilă a lansat-o, fosta candidată la preşedinţie se jură că Marcel Ciolacu e complice la pierderea credibilităţii PSD, după toată tărăşenia cu adoptarea tacită în Camera Deputaţilor a autonomiei Ţinutului Secuiesc.

Totodată, Dăncilă, convinsă de fapt că patriotismul e doar apanajul ei, a spus: PSD nu primește lecții de la Iohannis în materie de conștiință românească. Culmea însă, din textul postat pe pagina ei de Facebook, în care-l înfierează cu mânie proletară pe Ciolacu, reiese că, de fapt, Dăncilă îi dă dreptate lui Iohannis.

Viorica Dăncilă: Adoptarea tacită în Camera Deputaților a autonomiei Ținutului Secuiesc va afecta pe termen mai lung PSD. Adică cel puțin atât timp cât emblema acestui scandal – Marcel Ciolacu – se va afla în fruntea partidului. Din neglijența ori cu complicitatea președintelui său interimar, PSD a înregistrat o pierdere gravă de credibilitate în privința discursului național, unul dintre atuurile cele mai importante ale partidului nostru. Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi dăscălit de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis: …În timp ce noi, eu, Guvernul, ne luptăm cu pandemia de coronavirus, PSD-ul, marele PSD, se luptă în birourile secrete ale Parlamentului ca să dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, oare ce v-a promis liderul de la Budapesta,Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?

În marea ei înţelepciune politică, Dăncilă n-a realizat că acuzaţia de complicitate îndreptată împotriva lui Ciolacu se pupă cu declaraţiile lui Iohannis, de la care, zicea ea, nu primește lecții. Dar nu insist fiindcă-i un fleac pe lângă prostiile crase pe care le-a debitat de-a lungul mandatului de premier.

Important e doar ce deznodământ va avea marele război cu Ciolacu, deja anunţat. Fascinat, cu punga de popcorn alături, voi urmari fiecare episod, mai ales că Viorica Dăncilă i-a transmis cu înveşunare celui care a detronat-o: Marcele, înfruntă-mă direct.

Un comentariu la „Viorica Dăncilă se-ntoarce şi-l provoacă pe Ciolacu cu înverşunare: Marcele, înfruntă-mă direct”

  1. He, he, he se intoarce Viorica la PSD ori vrea sa il sparga sau aceasta dezinformare e o minciuna, cum ne spunea duamna, fiindca miine, poimine, tot de la VV citire, vin zapezile si atunci putem sa ne confruntam din nou cu situatiile pe care le-am avut in iunie – iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.