Ionuţ Cristache spune, în sfârşit, un mare adevăr: Am fost un pic cam imbecil

După ce Ionuţ Cristache a spălat-o cu dero pe Renate Weber, greaua moştenire a regimului Dragnea/Tăriceanu, aflată acum pe muchia revocării, şi-a plâns de milă în emisiunea România9, pe care o realizează la TVR. Motivul: s-ar putea să fie nevoit să părăsească televiziunea publică.

Doina Gradea, actuala şefă a TVR şi protectoarea lui Cristache va fi demisă, cel mai probabil, de Parlament. Aceasta e raţiunea pentru care şi Cristache a confirmat în emisiunea sa că se află pe făraş, după care a zis: Am fost un pic cam imbecil, am luptat de cinci ani de zile aici pentru drepturi şi libertăţi… nu îi pasă nimănui de drepturile şi libertăţile noastre, cred ca a fost totul degeaba…

Cristache, poreclit Sărmăluţă, afirma că a fost un pic cam imbecil şi nu-l pot contrazice. Are dreptate. Însă a fost un pic mai mult, devreme ce-a  luptat din greu ca să alinieze emisiunea sa, cam singura de dezbatere politică din TVR, la discursul publicistic partizan, producând multor telespectatori doar dezgust. În ce priveşte audienţa – vax albina.

În rest, Sărmăluţă este, de cinci ani încoace, întruparea aproape perfectă  a neprofesionalismului, lipsei de valoare şi a prostiei fudule. Dar pe bani grei. Cam peste 26.000 de lei pe lună, conform relatărilor din presă. Aşa că, cel mai nimerit era să spună: Am fost un pic cam imbecil, bogdaproste!

3 comentarii la „Ionuţ Cristache spune, în sfârşit, un mare adevăr: Am fost un pic cam imbecil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.